Viata

VIDEO | Inconștiență pe străzile din București. Un bărbat se plimba cu doi copii pe o trotinetă

0

Imagini incredibile surprinse pe un bulevard din cartierul Sălăjan din Capitală. Un bărbat a fost filmat în timp ce se deplasa în traficul supraaglomerat pe trotinetă electrică, alături de doi copii.

Un bărbat a dat dovadă de inconștientă și a pus în pericol viața a doi copii, ieșind în trafic, la o oră de vârf, pe un bulevard din cartierul Sălăjan, cu o trotinetă electrică pe care s-a deplasat împreună cu doi copii minori.

Cele mai citite articole

Cu viteză printre mașini, fără minim echipament de siguranță pentru el sau pentru cei doi copii, bărbatul nu a pus în pericol doar viața lui, ci și pe a micuților, unul așezat în picioare în fața lui pe trotinetă, celălalt prin la pieptul său.

Circulația trotinetelor electrice a iscat numeroase controverse. Poliția spune că trotinetele electrice nu au voie să circule pe drumurile publice. Pe de altă parte, pietonii reclamă că, pe trotuare, acestea sunt…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Elevi evacuați de urgență de la Școala 133 din București. 18 copii au ajuns la spital după ce au inhalat un gaz toxic. Cursurile au fost suspendate până luni

Previous article

Cele mai asteptate filme din acest an

Next article

You may also like

More in Viata