Viata

Preotul Francisc Doboș, înlocuit din funcția de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, după acuzațiile de antisemitism

0

Preotul Francisc Doboș nu mai este purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București (ARCB). Funcția a fost preluată de Pr. Dr.Tarciziu-Hristofor Șerban. Anunțul vine la doar 10 zile după ce Doboș a fost acuzat de antisemitism într-o publicație din Israel.

„Înaltpreasfințitul Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, l-a numit joi, 23 aprilie 2020, în oficiul de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București (ARCB) pe Pr. Dr. Tarciziu-Hristofor Șerban, actualmente lector la Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universității București. Totodată, încetează oficiul de purtător de cuvânt al ARCB desfăşurat până în prezent de către Pr. Francisc Doboș, care a primit o misiune pastorală în cadrul Arhidiecezei”, se arată într-un comunicat de presă emis de ARCB.

Anunțul Arhiedecezei apare la 10 zile după ce părintele Francisc Doboș a anunțat că a fost a…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Spitalele românești care luptă cu Covid-19 au primit două noi ventilatoare medicale. Campania umanitară „Donează pentru linia întâi” continuă (Publicitate)

Previous article

4 motive pentru care sa-ti cumperi un rucsac

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Viata