LifestyleViata

Spitalele românești care luptă cu Covid-19 au primit două noi ventilatoare medicale. Campania umanitară „Donează pentru linia întâi” continuă (Publicitate)

0

Aparatura de înaltă performanță a ajuns la medicii din linia întâi de la Spitalul Județean Suceava și de la Spitalul Clinic Victor Babeș din București. Peste 20.000 de donatori s-au alăturat inițiativei „Donează pentru linia întâi”. Contribuie și tu.

Prin campania umanitară „Donează pentru linia întâi”, lansată de companiile românești Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, două ventilatoare de înaltă performanță Mindray SV600 au ajuns la Spitalul Județean Suceava și la Spitalul Clinic Victor Babeș din București, sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență. Ventilatoarele dispun de tehnologii avansate de asistență clinică și îi ajută pe medici să salveze vieți.

Cele mai citite articole

„Acest ventilator este vital pentru pacienții cu infecție cu COVID-19, pentru că ei dezvoltă insuficiență respiratorie severă și ajung în imposibilitatea de a respira singuri, iar aparatul l…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Între regret și pocăință – diferența care îți deschide calea către mântuire!

Previous article

Preotul Francisc Doboș, înlocuit din funcția de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, după acuzațiile de antisemitism

Next article

You may also like

More in Lifestyle