Diverse

Vrei cauciucuri bune și ieftine pentru mașină? Triangle este alegerea potrivită!

0

La o simplă căutare pe internet,  șoferii care mai stau încă în dubiu dacă merită sau nu ca să-și doteze mașinile cu anvelope Triangle vor observa că recenziile despre aceste pneuri sunt prioritar pozitive. 

În definitiv, folosim o mulțime de produse realizate în China (e suficient să ne uităm în jur și să analizăm lucrurile din apropierea noastră!), de ce ne-am teme de cauciucurile chinezești așa de tare? Totul este să nu cumpărăm decât pneuri certificate, de la branduri care deja și-au dobândit o recunoaștere internațională, nu unele “no name” care mai mult ca sigur au o calitate îndoielnică.

Informații despre brandul chinezesc Triangle 

Compania de anvelope Triangle, originară din China, a început de ceva vreme ca să cucerească noi și noi segmente de piață prin așa-numitul “Proiect European”.

În acest sens a investit mult pentru crearea unei oferte atractive adresate șoferilor de pe continentul nostru. 

În primul rând, brandul menționat s-a orientat prioritar spre segmentul anvelopelor de vară. Lucrurile merg din ce în ce mai bine în acest sens, dovadă că acum, după un anumit număr de ani de activitate, cauciucurile Triangle sunt o prezență tot mai populară în Europa, inclusiv la noi, în România.

Mai mult decât atât, compania asiatică încearcă acum ca să atace cu mult curaj și nișa anvelopelor pentru anotimpul hibernal.

În acest sens, Triangle vrea să îi obișnuiască pe șoferii din Europa, inclusiv din țara noastră, atât cu tipurile de pneuri de iarnă pe care deja le fabrică de ceva timp pentru alte piețe de pe glob, dar și să introducă în producție noi și noi modele, din ce în ce mai performante, pentru a face față concurenței acerbe existente între brandurile de anvelope cu o notorietate mult mai mare decât a sa. 

Oricum, după cum se observă, China este devine un jucător tot mai important și pe bătrânul nostru continent, așa încât coloșii din industria de cauciucuri auto chiar au de ce se teme. Se știe deja că prețurile mai scăzute ale pneurilor chinezești sunt astfel în principal datorită costurile mult mai mici cu  forța de muncă, nicidecum pentru că aceste anvelope ar fi de calitate inferioară. 

Ca să fim cinstiți, precum am spus anterior, deși se tot spune că trebuie ca să te ferești cât poți de chinezării, există și multe produse excelente care vin de acolo. Nici cauciucurile de vară, de iarnă sau all season nu fac excepție de la această realitate obiectivă (stabilită pe bază de testări foarte minuțioase). De multe ori este vorba fie de prejudecăți, fie de zvonuri lansate de către competitorii care își văd amenințate vânzările de pneuri proprii, mult mai scumpe, chiar dacă ele sunt de o calitate egală sau chiar inferioară celor chinezești. 

Un argument în favoarea anvelopelor de proveniență asiatică este și acela că fabricile din China se preocupă permanent în a oferi conducătorilor auto interesați  produse de o calitate din ce în ce mai bună la un preț cât mai accesibil cu putință. Datorită unor politici de standardizare strictă a producției și de control a calității cauciucurilor realizate, nu este de mirare succesul comercial pe care îl înregistrează în ultima vreme. 

Triangle: un brand de anvelope chinezești de care concurența se teme tot mai tare! 

Evident, faptul că la același nivel de calitate anvelopele chinezești au uneori prețuri mai reduse și cu 30% sau chiar mai mult ( comparativ cu acelea ale unor branduri mult mai vechi pe piața cauciucurilor auto), i-a făcut pe marii jucători din industria anvelopelor ca să considere că este vorba de o practică de dumping. 

Există în prezent chiar și strategii europene antidumping în acest sens, dar până una-alta, trebuie spus că șoferii care aleg aceste anvelope Triangle reușesc ca să facă economii serioase, mai ales dacă ne gândim că, în funcție de anotimp, trebuie să fie folosit fie un set de pneuri de vară, fie unul de iarnă.

Compania Triangle echipează cu anvelope de la autoturisme, precum și SUV-uri / 4×4, până la vehicule utilitare, autobuze și camioane. Unele modele ale mărcii sunt deosebit de populare printre utilizatori. Conducerea devine confortabilă și sigură folosind aceste cauciucuri. Consumul de combustibil scade, de asemenea, dacă îl analizăm pe termen mediu și lung. 

Anvelopele Triangle pot fi folosite pe toate tipurile de drumuri. Nu se tem de nisip, pietriș, noroi și apă. Banda de rulare are caneluri care sunt foarte eficiente împotriva acvaplanării. Profilul lor simetric asigură o tracțiune mai bună pe drum vara. 

Alege și tu anvelopele Triangle, un tip de anvelope ieftine foarte solicitat pe site-ul e-pneu.ro. Sunt niște anvelope ieftine, dar calitative, care îți vor îndeplini toate așteptările cînd vei rula cu mașina ta pe drumurile publice din țară sau din străinătate!

Principalele motive pentru care antreprenorii aleg să închirieze spaţii industriale potrivite afacerii lor

Previous article

Ce satisfacţii îţi aduce meseria de manichiuristă?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse