Stiri

Un service auto în sectorul 1, o provocate pentru conducătorii auto

0

Nu e deloc simplu ca să găsești acum un service auto în sectorul 1 bun, capabil să ofere servicii prompte la niște prețuri accesibile unor segmente largi de șoferi amatori.

Cum alegi un service potrivit pentru mașina ta?

Nivelul de pregătire teoretică și practică la personalului

Mai întâi de toate, este important ca să verifici dacă angajații ce lucrează în atelierul de reparații auto care ți se pare ideal, au cunoștințe profunde din punct de vedere tehnic și o experiență suficient de mare pentru a rezolva rapid problemele pe care mașina ta le va putea avea în viitor.

În această etapă de căutare, internetul poate să fie un instrument de mare ajutor, alături de recomandările făcute de rude și prieteni.

Recenziile clienților

Fă o listă scurtă de maxim 3 sau 5 unități de service auto din sectorul 1 al Capitalei și apoi încearcă să găsești cât mai multe recenzii ale șoferilor care deja au apelat la meseriașii de acolo pentru reparații diverse.

Nu te baza doar pe acele opinii găsite pe site-urile lor de prezentare, pentru că multe dintre ele sunt fake-uri, menite doar ca să atragă clienții prin laudele postate nu de către clienți reali, ci create special de către administratorii ce au grijă de respectivele pagini web.

Mai degrabă intră pe rețelele de socializare, Facebook și chiar Instagram, nu evita nici videoclipurile de pe YouTube. Poți posta acolo întrebările pe care le ai despre respectivul service și sigur vei primi niște răspunsuri edificatoare.

O altă sursă de găsire a unor review-uri reale o reprezintă forumurile și grupurile de șoferi amatori români, inclusiv acelea unde există comunități de conducători auto ce se adună online în funcție de tipul de autoturism personal pe care îl dețin.

Testează personal nivelul de competență al angajaților

Pasul următor este ca să te adresezi la unitatea service auto aleasă mai întâi pentru realizarea unei lucrări mai ieftine, uzuale, de mică amploare, cu rolul de a testa direct competențele teoretice și practice în materie ale meseriașilor de acolo.

Lista de servicii auto și prețurile lor

Prețurile prestate de unitățile service din lista scurtă pe care ai alcătuit-o sunt și ele de mare ajutor în alegerea celui mai bun service pentru mașina ta. O comparație în acest sens este întotdeauna binevenită, totuși nu alege de pe acea listă un service din sectorul 1 cu cele mai mici prețuri, deoarece de cele mai multe ori acesta este un semn că lucrările ce se execută acolo nu doar că sunt realizate prea lent, dar suferă destul de mult și din punctul de vedere al calității.

Mulți conducători auto sunt de părere că ar trebui evitate acele unități de service prea mari, ale unor branduri celebre, deoarece acolo există sigur deja un număr foarte mare de clienți, ceea ce face implicit ca și atenția acordată fiecărei lucrări în parte să nu fie chiar la un nivel înalt, focusarea fiind mai degrabă orientată pe o productivitate a muncii cât mai mare, decât pe execuțiile ireproșabile. La asta contribuie și siguranța că vor exista suficienți clienți, chiar dacă unii dintre aceștia vor fi în final nemulțumiți și nu vor mai reveni acolo vreodată.

Uneori, un atelier auto mai mic, unde lucrează meseriași cu foarte multă experiență, este preferabil unui service care își face o publicitate agresivă, dar care lucrează pe bandă rulantă, fără a se preocupa în niciun fel de fidelizarea clienților care le-au trecut pragul unității de reparații autovehicule.

În alegerea unui service potrivit pentru mașină, gama larga de servicii este alt criteriu pe care trebuie să în ai în vedere. Niciodată nu poți să știi când ai nevoie de un serviciu un pic mai special realizat cu maximă promptitudine și în condiții de calitate desăvârșită.

Dacă vei proceda astfel, chiar în cazul neplăcut în care vei suferi un accident soldat cu pagube materiale, vei putea indica firmei de tractări ce te va ajuta ca să îți transporte autovehiculul în condiții de maximă siguranță la acel service, unde vei avea garanția că lucrările ce se vor efectua vor fi foarte bune, iar la final vei putea rula din nou fără grijă pe drumurile interne sau din străinătate.

Cele mai citite articole

Piese vestimentare din blana naturala care iti asigura un plus de stil

Previous article

Cadouri de 1 iunie: gadgeturi si jocuri educative pentru copii

Next article

You may also like

More in Stiri