Afaceri

Tu când îți cumperi un aparat de fabricat cuburi de gheață nou?

0

Mașini pentru cuburi de gheață pot fi găsite în aproape fiecare companie de catering. Și nu numai acolo. Mai ales în perioadele de vară, aparatele de acest fel lucrează la turație maximă. O băutură devine infinit mai bună vara cu vreo câteva cuburi de gheață. Dar ce zici de sticlele de vin și ingredientele care trebuie păstrate la rece? Mașinile ce fabrică după dorință cuburi de gheață oferă un mare ajutor în acest sens.

De la TC Romania Crown Cool poți cumpăra cu ușurință un aparat performant de produs cuburi de gheață din magazinul lor online. Vizualizați oferta și comandați direct de pe net, de la TC Romania Crown Cool, modelul favorit!

Gamă diversă de mașini pentru fabricat cuburi de gheață pe tcromania.com!

Cuburile de gheață se produc în diferite forme și dimensiuni. Drept urmare, diverse tipuri de mașini pentru cuburi de gheață pentru industria HoReCa pot fi găsite și la TC Romania Crown Cool. Toate aparatele de aici sunt de înaltă calitate și se pot achiziționa la cel mai bun preț. În gama oferită clienților se pot găsi tipuri de mașini pentru cuburi de gheață de diferite capacități.

Vizualizează fiecare tip de mașină de cuburi de gheață în magazinul online amintit și alege apoi cel mai potrivit aparat pentru compania ta HoReCa.

Curățarea unei mașini pentru cuburi de gheață

O mașină ce fabrică la comandă cuburi de gheață trebuie curățată în mod regulat și corect. La urma urmei, cuburile de gheață sunt văzute aproape ca niște alimente, dacă ne referim expres la industria de catering și din acest motiv ar trebui tratate în același mod. Prin urmare, ar trebui să se curețe și să dezinfecteze temeinic aparatul, la intervale regulate de timp, pentru ca el să funcționeze eficient.

Există pe piața de profil utilaje de produs gheață sub diferite forme: cuburi (folosite mai ales pentru băuturi răcoritoare, cafea și ceai în unitățile HoReCa), fulgi (pentru afișarea pe anumite salate și semipreparate într-o vitrină frigorifică, dar folositori și pentru transportul alimentelor perisabile) granule sau pepite (pentru servirea anumitor băuturi în restaurante, a unor cocktailuri în baruri etc.).

Mașinile HoReCa de produs gheață pot avea două tipuri de răcire: cu apă sau cu aer

În cazul în care este vorba de o răcire pe bază de apă, mașina de fabricat gheață consumă mai puțină energie electrică și este mai silențioasă, dar va crește consumul de apă. Un astfel de aparat poate fi montat într-o tejghea de bar sau aproape de un perete și nu necesită spațiu suplimentar în jur.

În cazul unei mașini de fabricat gheață bazată pe răcirea cu aer, consumul de apă este mult mai redus, dar este necesar un spațiu suplimentar de admisie a aerului, plus că temperatura ambientală va înregistra o creștere.

Gheața sub formă de cuburi

Cuburile de gheață, cu forma lor simplă, elegantă și având de cele mai multe ori claritatea cristalului, este cea mai căutată gheață la ora actuală. Ice Cube este acel produs complex care face ca fiecare băutură să fie una cu totul specială, iar efectul său discret de răcire sporește gustul băuturii.

Pe vreme caniculară este dificil să ne mai imaginăm un cocktail răcoritor fără gheață. Șampania, martini și alte băuturi alcoolice sunt, de asemenea, servite cu gheață de răcire în frapiere.

Gheața ar trebui să fie întotdeauna transparentă. Calitatea apei este cel mai important parametru pentru obținerea unor cuburi cristaline.

Întreaga gamă de mașini ce fabrică gheață poate fi împărțită în câteva tipuri principale ce diferă în funcție de principiul formării gheții, forma produsului obținut și designul aparatului HoReCa respectiv.

Cele mai răspândite sunt modelele profesionale proiectate pentru producția de gheață cubică și care au o capacitate de producție relativ redusă (până la 60 kg pe zi). În timpul funcționării echipamentului, apa se îngheață treptat în matrițe răcite și capătă o anumită formă cristalină. După formarea cuburilor de gheață, funcționarea unității de refrigerare este oprită și are loc dezghețarea automată.

Intră pe tcromania.com și alege de acolo modelul de mașină de fabricat cuburi de gheață ce se potrivește cel mai bine în unitatea ta HoReCa!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Servicii profesionale pentru restaurarea dinților

Previous article

Pergola retractabilă crește valoarea proprietății tale imobiliare

Next article

You may also like

More in Afaceri