IT

Top aplicații la modă în 2020

0

Mii de aplicații apar lunar în Apple Store și Google Play Store, fiind din ce în ce mai dificil să-ți dai seama care merită descărcată.

Pe lângă popularele WhatsApp, Instagram, Facebook sau Shazam, sunt o mulțime de aplicații care vă pot ușura viața, iar în continuare vă vom arăta care sunt cele la modă în 2020, ce nu ar trebui să lipsească din telefonul mobil.

  1. Dropbox

Dropbox este o aplicație de stocare în cloud fiabilă și bine concepută, care funcționează admirabil pe mai multe gadgeturi. Ajută la partajarea fișierelor în cadrul unei echipe sau grupuri. Puteți chiar să comentați documentele pe care le-ați partajat cu alte persoane și să răsfoiți tot ceea ce ați stocat online. Un avantaj major al lui Dropbox este că se poate integra cu orice altă aplicație și serviciu web disponibil fără probleme de compatibilitate. Dropbox nu are, de asemenea, o limită de dimensiune a fișierului pentru încărcări prin intermediul aplicației desktop sau a aplicațiilor mobile

  1. NetBet

Cele mai citite articole

Distracția s-a mutat și pe telefonul mobil cu ajutorul aplicației NetBet. Cei pasionați de jocuri de noroc au posibilitatea să descarce această aplicație în care sunt disponibile foarte multe jocuri populare, precum Starbust, Sizzling Hot Deluxe sau Book of Ra Deluxe, dar și jocuri noi precum Gems Bonanza, Raging Rhino Megaways și Cowboys Gold. La acestea se adaugă și jocuri de ruletă și blakjack live, dar și în versiunea clasică. Totul se face într-o platformă prietenoasă, fără bug-uri și foarte rapidă. De asemenea, toate acestea pot fi accesate și pe casino.netbet.ro.

  1. Spotify

Este una dintre cele mai populare aplicații din spațiul muzical și se află pe primul loc printre serviciile de streaming de acest gen. A îmbunătățit în mod constant designul aplicației mobile, calitatea streamingului și capacitatea de partajare a muzicii. Aplicația are o versiune gratuită, în timp ce calitatea de membru premium Spotify elimină reclamele și oferă funcții suplimentare, cum ar fi modul offline pentru descărcarea melodiilor. Aplicația Spotify este disponibilă în 61 de țări, are 159 de milioane de utilizatori activi și o bază de date de 35 de milioane de melodii. În plus, Spotify oferă și podcast-uri și a devenit cea mai mare platformă de streaming din lume.

  1. Pocket

Această aplicație vă ajută să salvați și să partajați lucruri precum videoclipuri, articole, e-mailuri pe care le aveți pe telefon. Aplicația vă permite să descărcați poveștile într-o interfață curată, ușor de citit. Vă citește chiar și conținutul cu o voce asemănătoare lui Siri. De asemenea, puteți să distribuiți articole, inclusiv comentarii cu alți utilizatori Pocket. Aplicația află ce vă place să citiți și, pe baza căutărilor voastre, vă recomandă mai multe articole care vă pot interesa. Este considerată cea mai bună aplicație de acest gen deoarece ajută la urmărirea conținutului dorit.

  1. Zoom

Este un serviciu de videoconferință bazat pe cloud, pe care îl puteți utiliza pentru a discuta practic cu alți oameni – fie prin video, fie numai audio sau ambele. De asemenea, vă permite să înregistrați acele sesiuni pentru a le vizualiza ulterior. Peste jumătate din companiile Fortune 500 ar fi folosit Zoom în 2019 și în 2020 a atins cote și mai mari. Când oamenii vorbesc despre Zoom, veți auzi de obicei următoarele fraze: Zoom Meeting și Zoom Room. O întâlnire Zoom se referă la o întâlnire de conferință video găzduită folosind Zoom. Vă puteți alătura acestor întâlniri printr-o cameră web sau telefon. Această aplicație este cu siguranță una dintre cele mai folosite aplicații din 2020. În aprilie 2020, Zoom a raportat peste 300 de milioane de participanți zilnic, iar aplicația a avut 2,13 milioane de descărcări zilnice în martie 2020.

Cele mai citite articole

Ce geantă se potrivește la adidași

Previous article

Parfumurile de nișă – tot ce trebuie să știi!

Next article

You may also like

More in IT