Diverse

Top 10 cele mai bune branduri de anvelope

0

Sursa foto: Pixabay.com

Producătorii internaționali de anvelope sunt atât de diverși încât uneori alegerea unui set de anvelope pentru mașina personală te face să te gândești săptămâni întregi și te face să îți pierzi somnul.

Alegerea anvelopelor, o operațiune dificilă pentru orice șofer amator

Anvelopele selectate optim oferă o aderență bună, distanțe scurte de frânare și manevrabilitate sigură chiar și în cele mai neașteptate situații. Și situațiile de pe drum pot apărea foarte diferite, nimeni nu este asigurat de un accident. Și din acest motiv, problema alegerii cauciucului pentru o mașină este foarte, foarte importantă.   

Pentru conducerea în oraș, precum și în zonele de țară în care este necesară o conducere moderată în funcție de limitele de viteză, sunt potrivite anvelopele cu un profil de 60% sau mai mare, cu un indice de viteză S sau T, cu un profil simetric direcțional sau asimetric.  

Cele mai bune anvelope auto în 2020   

 Anvelopele auto a fiecărui producător au propriile lor caracteristici, sunt recognoscibile. De regulă, producătorii de anvelope se concentrează pe o listă specifică de caracteristici. Cei mai mari producători de anvelope auto din lume sunt printre primii zece de pe piață.

2020 se pare că nu a adus o mare schimbare pe piața anvelopelor. Pandemia de coronavirus a avut influența sa importantă în acest sens. 

Goodyear are anumite produse noi, dar în afară de asta, topul producătorilor de cauciucuri auto este destul de similar cu 2019 în partea de sus a clasamentului.

  • Goodyear;
  • Continental;
  • Bridgestone;
  • Michelin;
  • Pirelli;
  • Sumitomo;
  • Hankook;
  • Yokohama;
  • Cooper;
  • Apollo. 

Goodyear: calitate germană mereu la superlativ! 

Anvelopele Goodyear sunt pentru cei mai mulți șoferi cu adevărat speciale. Numai acest producător european oferă anvelope pentru toate anotimpurile. 

Anvelopele Goodyear se caracterizează printr-o rezistență și o tracțiune fantastică. Produsele se disting printr-o manopera atentă. Potrivit majorității șoferilor ce le utilizează, modelele Goodyear sunt cea mai bună soluție pentru echiparea mașinilor personale. 

Calitatea cauciucului Goodyear depinde totuși în mare măsură de țara de fabricație. Brandul deține fabrici atât în țările baltice, cât și în Europa Centrală. Anvelopele europene sunt cu adevărat de calitate, ceea ce nu este cazul cu anvelopelor baltice.

Continental: manevrabilitate impecabilă pe drumurile publice 

Continental este un brand de cauciucuri premium. Nu orice proprietar de mașină își poate permite un set de anvelope ale acestei mărci. Dar utilizatorii care au testat proprietățile de aderență ale acestora vor compara de acum înainte toate celelalte mărci cu Continental. 

Lista avantajelor anvelopelor include o calitate impecabilă, proprietăți impresionante de tracțiune și aderență și un nivel decent de confort. Continental nu acceptă compromisuri. Iar pentru asta merită să plătești puțin mai mult!

Bridgestone: cauciucuri japoneze de calitate maximă

Brandul japonez Bridgestone și-a menținut poziția de lider din 2007. Producătorul produce anvelope pentru autoturisme, vehicule off-road, camioane ușoare și camioane. Caracteristicile distinctive ale mărcii sunt înalta calitate, manevrabilitatea și rezistența la uzură.

Michelin: confort francez apreciat de șoferii de pretutindeni

Grupul Michelin este o corporație multinațională care a preluat multe mărci europene.

Anvelopele Michelin și-au câștigat renumele prin nivelul ridicat de confort la volan pe care îl oferă utilizatorilor de toate nivelurile. În ciuda experienței de utilizare a anvelopelor în cursele de anduranță, Michelin nu se poate lăuda însă cu durabilitatea sau cu o carcasă puternică a celor mai multe dintre cauciucurile sale. 

Pirelli: cauciucuri ce aduc experiență de curse pe drumurile publice 

Pirelli este o corporație italiană de anvelope cunoscută din cursele de Formula 1. Activitatea principală a companiei este producția de anvelope pentru pistele de curse, dar și pentru drumurile publice. Pe baza experienței sale de curse, producătorul produce anvelope cu o manevrabilitate impresionantă și stabilitate la viteză mare. Din păcate, anvelopele sunt vizibil inferioare liderilor de piață în ceea ce privește rezistența la uzură.

Sumitomo: anvelope nipone practice, de calitate, accesibile ca preț

Preocuparea Sumitomo de a produce anvelope cu același nume este dată de faptul că brandul deține marca Dunlop. Compania oferă anvelopele sale ca o alternativă la liderii de piață ce vând produse mult mai scumpe. Cauciucurile SUmitomo se remarcă prin prețul lor rezonabil și proprietățile bune de rulare.

Hankook: rapid și confortabil în stil coreean

Producătorul coreean Hankuk este cunoscut deoarece pune accentul pe confort la drum și stabilitate la viteză mare. Politica de preț a companiei a permis ca anvelopele să ocupe segmentul de preț mediu, ceea ce a influențat semnificativ competitivitatea mărcii pe plan internațional.

Yokohama: calitate japoneză la drum

Marca japoneză Yokohama este una dintre cele mai vechi din industria anvelopelor globale. Brandul produce cauciucuri pentru mașini sport, mașini de curse, mașini urbane, SUV-uri, camioane ușoare și vehicule comerciale. Avantajele mărcii includ o bună calitate și o gamă diversificată de produse.

Cooper,  un concurent american serios de anvelope auto 

Cooper este poate singurul brand american răspândit internațional. Marca este apreciată pentru rezistența, capacitatea de cross-country și caracteristicile anvelopelor de teren. Preocuparea companiei este de a produce anvelope pentru vehicule ușoare și vehicule off-road. Cooper este considerat un reper pentru calitatea americană. 

Apollo Tyres

Anvelopele Apollo sunt fabricate în India și Europa și sunt disponibile pentru toate categoriile, inclusiv vehicule comerciale, de pasageri, cu două roți, agricole și industriale. 

S-a înființat în 1972 ca o companie cu un singur brand. De-a lungul anilor, pe măsură ce organizația a crescut și și-a extins amprenta geografică, mai multe mărci s-au alăturat sau s-au născut în zona sa. În timp ce compania se concentrează pe cele două mărci cheie – Apollo și Vredestein. 

Mărcile Apollo și Vredestein cuprind anvelope pentru vehicule de pasageri, comerciale și off-road.

Mărcile Regal și Kaizen se concentrează pe segmentul de anvelope camioane.

Fiecare marcă a companiei este echipată cu propriul limbaj vizual distinctiv și vizează o anumită nevoie a clientului. Această abordare a permis Apollo Tyres să ofere o gamă largă de produse pentru diverse aplicații, în zone geografice extinse ale lumii. 

După cum se vede, indiferent că este vorba de cauciucuri de vară, cauciucuri de iarnă sau de anvelope all season, șoferii chiar au de unde să aleagă, dintre atâtea mărci faimoase. Bani să fie, pentru că anvelope se găsesc berechet în magazinele online de profil! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 10 surse ciudate de energie alternativă

Previous article

Cum se face corect detoxifierea cu sucuri?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse