Lifestyle

Tendințe în bijuterii pentru toamna 2023: culori și materiale în vogă

0

Ca și în cazul hainelor, tendințele în bijuterii se pot schimba de la un sezon la altul. Din fericire, acestea tind să fie atât de variate încât orice stil de bijuterii ai prefera, vei găsi mereu cel puțin câteva trenduri pe care le poți urma cu plăcere. În acest articol, îți vom vorbi de culorile și materialele în vogă când vine vorba de bijuteriile toamnei 2023. 

Culori în vogă pentru bijuterii în toamna 2023

Având drept inspirație culoarea anului 2023, Viva Magenta, tendințele în bijuterii îmbrățișează un spectru larg de culori vibrante și îndrăznețe. Această nuanță intensă de roz purpuriu reprezintă în mod simbolic entuziasmul, energia și creativitatea, fiind o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge un strop de culoare în colecția sa de bijuterii.

Pe lângă Viva Magenta, alte culori îndrăznețe care domină tendințele în bijuterii sunt verdele pădure intens, portocaliul strălucitor, albastrul teal și roșul mac. Aceste culori puternice sunt ideale pentru a crea contraste frumoase și pentru a aduce un plus de personalitate oricărei ținute, fie că este una casual ori una elegantă.

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să porți culori mai îndrăznețe, dar de cele mai multe ori sfârșești să alegi haine și accesorii în culori neutre ori nu ești gata să faci o schimbare atât de mare, bijuteriile reprezintă o modalitate excelentă de a începe. O pereche de cercei lungi, în nuanțe de roz intens, de exemplu, nu sunt dificil de asortat și cu siguranță îți vor oferi acea pată de culoare de care simțeai nevoia. 

Asta nu înseamnă însă că nu mai poți purta bijuterii în culori mai subtile, delicate. Culorile neutre sunt întotdeauna la modă, indiferent de stilul bijuteriilor care se poartă. 

Materiale în vogă pentru bijuterii în această toamnă

Cele mai citite articole

În toamna anului 2023, iubitorii de bijuterii sunt foarte norocoși: există o varietate de materiale care sunt în tendințe.

Unul dintre cele mai populare materiale în vogă este argintul. Deși întotdeauna a fost un favorit pentru bijuterii, toamna acesta se află în centrul atenției. Dacă ai un inel de argint pe care îl adori, acum ai un motiv în plus să-l porți cât mai des. Dorința de respecta tendințele toamnei în materie de bijuterii este și un pretext bun de a-ți completa colecția de accesorii din argint. 

Aurul rămâne și el în topul materialelor în tendințe pentru bijuterii. Iar dacă nu te poți decide, nu-ți face griji: combinațiile de metale sunt foarte populare în acest anotimp.

Tot din categoria materialelor folosite pentru bijuterii, perlele și cristalele sunt, de asemenea, în vogă. Perlele, de diverse forme și dimensiuni, reprezintă o modalitate simplă de a adăuga un aer rafinat oricărei ținute. Cristalele, la rândul lor, adaugă un pic de strălucire și glamour bijuteriilor, fie că este vorba de cercei, brățări și coliere, dar și ținutelor tale. 

În ceea ce privește materialele alternative, tendințele se îndreaptă către materiale sustenabile și etice, cum ar fi lemnul, sticla reciclată și metalele reciclate. Acestea sunt nu doar o alegere ecologică, dar adaugă și un element de unicat și personalitate bijuteriilor.

Tendințele în bijuterii pentru toamna 2023 includ câte ceva pentru fiecare. Nu contează dacă preferi culorile vii și materialele alternative ori culorile neutre și materialele clasice precum argintul sau aurul – ai la dispoziție o gamă largă de stiluri și modele de bijuterii pe care le poți purta fără a-ți face griji că nu ar fi în vogă. Iar dacă ești în căutarea unor piese noi pentru a-ți completa colecția de bijuterii, trendurile actuale reprezintă o sursă fantastică de inspirație pentru că, cel mai probabil, elemente ale acestora se vor regăsi și în tendințele sezoanelor următoare. Și nu uita: bijuteriile pe care le porți trebuie, în primul rând, să te reprezinte pe tine, să se potrivească stilului și personalității tale. 

Cele mai citite articole

Cum să alegi cea mai bună cafea pentru birou

Previous article

De ce Bayer Leverkusen poate să câștige Europa League în acest sezon. Ce argumente au nemții

Next article

You may also like

More in Lifestyle