Afaceri

TC Romania Crown Cool – Credibilitate și performanță în industria echipamentelor frigorifice și gastronomice profesionale

0
Commercial kitchen with clean counter top

TC Romania Crown Cool a devenit un nume de referință în domeniul echipamentelor frigorifice și gastronomice profesionale, inspirând încredere și loialitate în rândul clienților săi. 

Cu o experiență vastă, începând din anul 1986, grupul Thermotechnika Crown Cool se remarcă prin producția și distribuția de echipamente de înaltă calitate la nivel european.

  • Angajamentul față de calitate

Într-o piață competitivă, brandul TC Romania Crown Cool se distinge prin producția bine organizată și o echipă internațională cu experiență vastă. Compania s-a adaptat la evoluțiile pieței, oferind soluții economice, ecologice și eficiente. 

Clienții se pot baza pe calitatea superioară a echipamentelor, iar satisfacția acestora este obiectivul principal al companiei.

  • Diversitate în comerț

Grupul TC (Thermotechnika) se remarcă și prin relațiile solide cu diverse segmente ale industriei HoReCa. Colaborările cu lanțuri de supermarketuri, magazine mici, baruri, hoteluri și restaurante demonstrează capacitatea de a oferi soluții personalizate și integrate. 

Fie că sunt clienți de dimensiuni mari sau mici, TC Romania Crown Cool se concentrează pe furnizarea de echipamente care îndeplinesc atât standardele de calitate ISO, cât și normele europene.

  • Echipamente frigorifice profesionale

Segmentul de echipamente frigorifice profesionale reprezintă nucleul activității TC Romania Crown Cool. Gama lor variată răspunde cerințelor diversificate ale restaurantelor, barurilor, magazinelor și hotelurilor. 

Toate produsele respectă standardele de calitate ISO și normele europene, iar echipa experimentată asigură suport clienților atât în showroom, cât și în întreaga țară pentru service și mentenanță.

  • Echipamente gastronomice profesionale

Cele mai citite articole

Misiunea TC Romania Crown Cool este să ofere o gamă completă de servicii profesionale pentru industria HoReCa. Cu produse importate și prezentate în showroom, compania poate satisface cerințele diverse, de la bucătării industriale la baruri mai mici. 

O rețea extinsă de service asigură mentenanță și reparații în perioada de garanție.

  • Soluții HVAC – climatizare și ventilație

Departamentul de Ventilație/H.V.A.C. al TC Romania Crown Cool aduce pe piață produse și echipamente de climatizare și ventilație, respectând cele mai înalte standarde de calitate. 

Panourile preizolate din spumă rigidă de poliizocianurat (PIR) și gama largă de accesorii pentru climatizare sunt disponibile pentru a satisface nevoile diverse ale clienților.

  • Logistică și service eficient

Cu un sediu central în Miercurea Ciuc și o suprafață de peste 10,000 mp, TC Romania Crown Cool asigură o logistică rapidă și sigură pentru livrarea echipamentelor. Rețeaua națională de service, susținută de angajați cu experiență și stoc propriu de piese de schimb conform standardelor europene, garantează soluții prompte și eficiente pentru clienți în orice regiune a țării.

  • Angajamentul față de mediu și certificări

TC Romania Crown Cool se adaptează constant exigențelor pieței, fiind certificată de Asociația Generală a Frigotehniștilor din România (AFGR) și respectând standardele ISO 9001, HACCP, ISO 14001, ISO 45001, și SA 8000. 

Compania și echipa sa sunt implicate activ în protecția mediului, utilizând tehnologii eco-friendly și participând la colectarea responsabilă a deșeurilor.

TC Romania Crown Cool se impune ca un partener de încredere în furnizarea de echipamente HoReCa, oferind soluții de înaltă calitate, eficiente și adaptate nevoilor diverse ale clienților.

Cele mai citite articole

Confortul în vacanță: 5 detalii la care să fii atent când îți alegi cazarea

Previous article

Cameră spion: Element esențial în monitorizarea și asigurarea securității

Next article

You may also like

More in Afaceri