Distractie

Sfaturi pentru a alege un hoverboard bun

0

Unul dintre cele mai noi si mai dorite gadgeturi din intreaga lume atat de catre copii, cat si de adulti si adolescenti, tineri pasionati de aventura, distractie si senzatii tari este hoverboardul. Acest dispozitiv permite deplasarea rapida si usoara prin schimbarea centrului de echilibru, fiind simplu de folosit de oricine. Cu alte cuvinte, utilizatori de toate varstele vor simti ca zboara pe noul lor gadget in doar cateva minute.

Un hoverboard bun vine la pachet cu o telecomanda wireless multifunctionala si cu un sistem de conectare la telefonul mobil prin bluetooth.

Hoverboard-ul sau gadgetul viitorului si criterii de achizitionare

Inainte de a achizitiona un hoverboard, clientii trebuie sa ia in calcul anumite caracteristici. In primul rand, masa maxima suportata de acest dispozitiv spune multe despre siguranta utilizarii. Daca masa maxima admisa este depasita de utilizator in timp ce hoverboardul prinde viteza, acesta se poate rupe. Cu alte cuvinte, este foarte important ca oamenii sa tina cont ca modelul de hoverboard ales sa le suporte propria greutate.

Asadar, utilizatorii trebuie sa stie ca hoverboardurile de 6,5 inchi sustin 120 de kilograme, cele tip hummer sustin 140 de kilograme, iar modelele de 10 inchi sustin 130 de kilograme.

Cele mai citite articole

Viteza maxima de deplasare a hoverboardului este un alt criteriu important de care utilizatorii trebuie sa tina cont. Capacitatea si puterea motorului sunt factorii principali care determina viteza maxima de deplasare a unui hoverboard, care nu poate depasi 25 de kilometri pe ora. Cea mai sigura viteza de deplasare este de 18 kilometri pe ora.

Nu in ultimul rand, autonomia hoverboardului este un aspect demn de luat in considerare, aceasta fiind exprimata in kilometri si depinzand de temperatura exterioara, de inclinatia drumului, de viteza de deplasare si de greutatea utilizatorului. Se va lua in calcul si timpul de incarcare a hoverboardului. Acest dispozitiv electric functioneaza pe baterii, iar timpul de incarcare al acestora este de pana la trei ore.

Aspecte tehnice de luat in considerare in alegerea hoverboardului

Inainte de a cumpara un hoverboard, persoanele interesate trebuie sa tina cont si de unele aspecte tehnice, precum unghiul maxim de urcare al acestui dispozitiv. Un hoverboard poate aborda pante de pana la 15 grade. Rotile ergonomice ale hoverboarului sunt importante in timpul deplasarii, deoarece ofera aderenta. Cu alte cuvinte, este bine ca alegerea sa fie facuta si pe baza materialului si a formei rotilor, care trebuie sa fie umplute cu cauciuc, non-pneumatice, rezistente, fara camera si cu un diametru adecvat.

Mai mult decat atat, hoverboardurile au setari diferite. Unele dispozitive dispun chiar de setarea incepator, pentru ca la inceput se poate dovedi destul de dificila utilizarea unui asemenea dispozitiv. Adevaratul reper al setarilor il reprezinta viteza. Incepatorii sunt sfatuiti sa cumpere un hoverboard care atinge o viteza maxima de 10-15 kilometri pe ora. Daca aceasta viteza este depasita pot aparea probleme in controlarea dispozitivului si se poate pune in pericol siguranta utilizatorului.

Un hoverboard este o alegere perfecta pentru tinerii si adultii care sunt dornici de aventura si pasionati de senzatii tari.

Cele mai citite articole

Oferte pentru vreme ploioasa: dispozitive pentru entertainment in casa

Previous article

Doua greseli pe care trebuie sa le evitati cand folositi aerul conditionat

Next article

You may also like

More in Distractie