Sanatate

Servicii profesionale pentru restaurarea dinților

0

O clinica stomatologica oferă pacienților servicii pentru tratarea, restaurarea și protezarea dinților. Nu este un secret faptul că stomatologia Excedent este un domeniu activ al medicinei stomatologice.  Aici se urmăresc inovațiile din industria stomatologică, se introduc noi tehnici și se mențin actualizate mijloacele tehnice utilizate. Echipamentele moderne de înaltă tehnologie permit efectuarea de diagnostice precise și tratament dentar de cea mai înaltă calitate, din punct de vedere medical. 

Cabinetul stomatologic Excedent are un personal format din profesioniști calificați și cu experiență care își îmbunătățesc în mod regulat abilitățile. Pentru ei, stomatologia nu este doar o profesie, ci și o afacere preferată. 

Fiecare specialist al cabinetului stomatologic este încrezător, oferă o atitudine atentă pacienților, încercând să găsească esența problemei și să o remedieze cât mai curând posibil. Orice procedură, fie că este vorba de tratament dentar, proteză, implantare sau albire, se efectuează cu grijă și meticulozitate. În același timp, clientul poate obține informații interesante despre metodele de tratament, materialele utilizate și așa mai departe.

Protezare dentară

Cele mai citite articole

Cu proteze fixe, pacientul poartă tot timpul o construcție ortodontică. Acesta ar putea fi microproteza – de exemplu, fețete sau inlay care restabilesc forma și funcționalitatea dintelui; pod dentar care înlocuiește unul sau mai mulți dinți, un design similar este atașat la dinții bontului, care sunt măcinați sub coroane, și care la rândul lor, închid un număr de dinți artificiali.  Implantul dentar este o tehnică protetică care implică implantarea unui implant de tip șurub în gingie, pe care este atașată o coroană folosind un bont.

Unul dintre principalele avantaje ale protezelor fixe este fiabilitatea. În plus, astfel de construcții ortodontice arată plăcut din punct de vedere estetic. Atunci când sunt executați profesional, dinții artificiali nu se pot distinge de cei reali. Datorită absenței unor părți care se suprapun semnificativ gingiilor și palatului, pacientului îi este mai ușor să se obișnuiască cu proteza, pentru a restabili funcția de mestecat și dicția.

Atunci când alegi o tehnică de protetică, este necesar să se țină seama de numărul și starea dinților care urmează să fie restabiliți. Dacă se pierd unul sau mai mulți dinți, pot fi utilizate coroane, implanturi simple sau proteze dentare detașabile. Protetica în absența dinților poate fi realizată folosind structuri de implantare și ortodontie detașabile. La refacerea dinților frontali cu deteriorări minore, se folosesc proteze estetice – fațete dentare. 

Sunt plăci compozite, ceramice sau de zirconiu, care nu se disting de smalțul dinților. Sunt realizate dintr-o amprentă și lipite pe partea exterioară a dinților în zona zâmbetului. Durata de viață a acestor microproteze, în conformitate cu recomandările medicului dentist, este de 5 – 20 de ani. Durata de viață a protezei, aspectul și ușurința de utilizare depind de caracteristicile materialului. La alegere, se iau în considerare mai mulți factori – starea dinților, gingiilor, țesutului osos al pacientului, prezența alergiilor la anumite substanțe, bugetul pentru proteze.

Cele mai citite articole

Microfonul spion: un înregistrator de sunet versatil

Previous article

Tu când îți cumperi un aparat de fabricat cuburi de gheață nou?

Next article

You may also like

More in Sanatate