Afaceri

Secretul creșterii vânzărilor de bere la draft

0

Vara este momentul pentru care comercianții de bere se pregătesc în mod deosebit din vreme. Este destul de dificil să schimbi mentalitatea multor români conform căreia berea la draft nu este bună. Berarii cu experiență știu că alegerea unui răcitor de bere performant, alături de calitatea și prospețimea băuturii în cauză face diferența.

Dotări de la firme cu notorietate pentru creșterea vânzărilor de bere la butoi

Fără un echipament de calitate care să permită vânzarea unei beri carbonatate corect, la temperatura ideală, consumatorii se vor orienta tot către berea îmbuteliată la doze de aluminiu sau sticlă. Sau, mai rău, vor prefera berea la pet-uri de plastic, pentru că e multă și ieftină.

Chiar dacă nu ne mai putem întoarce pe vremea lui Caragiale, putem în schimb să învățăm de la vestici, care iubesc berea nefiltrată, la butoi, cum s-o servim adecvat.

Nimic nu poate egala o ieșire la terasă cu prietenii la o halbă cu bere nepasteurizată, care să aibă un gust special și care să te îndemne la povești. Doar că berarul trebuie că fie unul în care consumatorii să aibă deplină încredere. Nimeni nu vrea să aibă după aceea probleme cu stomacul sau dureri atroce de cap, iar băutul de bere la draft să fie doar un soi de sport extrem.

Comercianții pot să obțină profitul visat vânzând bere la robinet, din butoi, cu un gust senzațional (proaspăt, aromat), doar dacă folosesc echipamente de bar foarte bune, special proiectate de către companii cu faimă la nivel internațional.

Răcitoare bere performante, pentru o băutură de calitate

La TC Romania Crown Cool găsești răcitoare de bere competitive, de proveniență cehă. Și cehii chiar se pricep la bere și la modul ei de servire, nu-i așa?

Echipamentele respective, anume proiectate pentru servirea berii la draft, nu doar că au performanțe tehnice deosebite, dar arată și foarte bine. Iar aspectul este acela care, de multe ori, atrage în primul moment clienții ce pășesc într-un bar, deoarece reprezintă o promisiune cu privire la băutura ce se servește cu ajutorul lui.

Cele mai citite articole

Un răcitor bere cu un design deosebit, sclipind de curățenie, este un soi de magnet pentru acela ce vrea să se răcorească pe caniculă și s-a săturat de berea la doză sau pet cumpărată din supermarket.

Un răcitor de bere bun topește prejudecata legată de berea la dozator

De ce ar vrea cineva să cumpere pe bani mai mulți același sortiment de băutură pe care îl are și în frigiderul de acasă? Dacă respectivul comerciant îi câștigă încrederea oferindu-i spre consum o bere la dozator de calitate, atunci el va renunța bucuros la berea pasteurizată și va spune și prietenilor despre locul unde se poate găsi o băutură de calitate la draft.

Din păcate, unii proprietari de baruri, restaurante sau terase, încă mai consideră că un răcitor de bere pentru berea la butoi reprezintă o cheltuială inutilă, dar greșesc grav.

În primul rând pentru că având în dotare un astfel de echipament se pot diferenția de competitorii direcți. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că amortizarea investiției se va realiza extrem de rapid, fiind vorba de cea mai iubită băutură a românilor.

Categoric, clienții nu pot fi convinși să revină la băutul berii la halbă sau pahar, dacă aceia ce o servesc nu sunt instruiți corect în folosirea echipamentelor utilizate pentru vânzarea berii la butoi.

Nu e deloc simplu să se asigure temperatura optimă a băuturii, să existe o cantitate de spumă perfect dozată pentru o prezentare vizuală atractivă.

Temperatura de servire a berii, mai ales, are influența cea mai mare asupra aromei și aspectului. Problema constă în faptul că există o gamă destul de mare de sortimente de bere, prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că și temperaturile optime de servire variază. Iar vânzătorii de bere trebuie să fie la curent cu aceste diferențe.

De remarcat este faptul că, odată ce berea este în pahar, va avea tendința să se încălzească, astfel încât nu există nici un rău în servirea unei bere ușor sub temperatura ideală, care să-i permită să se încălzească în intervalul optim.

Alege și tu un răcitor de bere modern pentru unitatea ta, pentru că vei avea parte de satisfacții mari atât tu, cât și consumatorii ce vor bea bere la dozator de la tine!

Cele mai citite articole

Alege restaurantul potrivit pentru botezul copilului in functie de numarul de invitati

Previous article

Camere foto instant pentru visul retro inspirat de Stranger Things

Next article

You may also like

More in Afaceri