IT

Router-ul WS5200 de la Huawei – cea mai buna alegere pentru viteza rapida la internet

0

Huawei este unul dintre brand-urile de top atunci cand vine vorba despre dispozitivele mobile si despre numeroase echipamente IT. In oferta de produse de la Huawei utilizatorii pot regasi de asemenea routere pentru o viteza foarte mare a Internetului prin conexiunea de tip Wi-Fi. Unul dintre aceste modele de routere de la Huawei este WS5200.

Specificatiile router-ului WS5200 de la Huawei

Primul lucru pe care trebuie sa il mentionam atunci cand avem in vedere acest router este faptul ca acesta aduce mai multa viteza ca urmare a faptului ca semnalul de 2,4 GHz si 5 GHz este transmis impreuna, oferind conectarea automata a oricarui dispozitiv la cea mai inalta frecventa tinand cont de locatie. Acest lucru asigura o viteza cat mai buna pentru orice dispozitiv fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa caute cea mai inalta frecventa.

Modelul WS5200 este dotat cu patru antene care au rolul de a oferi cea mai inalta performanta. Prin pozitionarea antenelor, pozitionare care a fost realizata dupa numeroase testari, acestea vor diminua interferenta pentru aceleasi frecvente. In acelasi timp, prin cele patru antene si prin algoritmul LDPC folosit de acest router de la Huawei semnalul transmis este corectat atunci cand acesta este mai slab ca si frecventa astfel incat puterea semnalului sa fie pastrata intotdeauna la cele mai ridicate frecvente, chiar si in conditiile in care exista obstacole precum peretii sau podeaua.

Routerul este dotat cu a tehnologie de a doua generatie 11AC MU_MIMO si ofera o viteza de conectare wireless ce poate ajunge pana la 1167 Mbps (banda dubla). Aceste aspecte ofera o viteza foarte mare a conexiunii Wi-Fi chiar si atunci cand la aceeasi retea sunt conectati mai multi utilizatori. Fiind dotat cu porturi GE, acest router de la Huawei ofera un acces la cele mai ridicate standarde de calitate pentru acei utilizatori de banda larga cu valori de peste 100 Mbps.

Procesorul Dual-Core de 800 MHz pe care se bazeaza router-ul WS5200 asigura o functionare mai buna si mai stabila, chiar si in conditiile unui acces de tip multi-dispozitiv sau in cazul in care vorbim despre o procesare de tip multi-business. Un alt aspect foarte important este faptul ca acest router are capacitatea de a „invata” mediul Wi-Fi astfel incat zi de zi sa imbunatateasca calitatea conexiunii prin optimizarea automata a canalului Wi-Fi in spatiul unde este montat router-ul.

Uita de conexiunea slaba a Wi-Fi-ului!

Cu totii cautam sa ne bucuram de o conexiune cat mai rapida la Internet si sa ne putem face treaba cat mai eficient cand folosim conexiunea Wi-Fi. Indiferent daca ai nevoie de o conexiune cat mai buna atunci cand esti acasa sau daca vrei ca la birou sa asiguri o conexiune Wi-Fi la viteza foarte mare, fara doar si poate ca router-ul WS5200 de la Huawei poate fi alegerea potrivita. Cu un design minimalist si elegant, acest router poate sa fie potrivit atat in sufrageria de acasa, cat si in biroul elegant in care iti desfasori activitatea zi de zi.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Cum alegem cel mai bun mouse pentru laptop sau PC?

Previous article

Magazin online victoriakids.ro pentru fetiţa ta modernă

Next article

You may also like

More in IT