Afaceri

Recenzii Double Case și informații despre curs

0

În ultimii ani, tradingul și formarea în acest tip de activitate s-au dezvoltat activ. Acest lucru se datorează faptului că capacitatea de a face bani pe burse este atât o modalitate de a câștiga bani, cât și o oportunitate de a începe să investești în viitor.

Este posibil să devii trader de la zero?

Este un adevăr că este posibil să stăpânești orice profesie, iar cea de trader nu face excepție. Puteți căuta modalități gratuite de a învăța cum să tranzacționați.. Este eficient? Pe de o parte, nu cheltuiți bani pe formare și încercați să realizați în mod independent însăși metoda de lucru pe bursă. Pe de altă parte, cheltuiți o cantitate imensă de timp și efort, deschizând și închizând tranzacții aleatoriu, cumpărând acțiuni intuitiv sau conform vechilor scheme ale brokerilor și traderilor. Prin urmare, rezultatul, dacă este cazul, nu va veni foarte curând.

Pierderea banilor și, cel mai important, a timpului (care este o investiție și mai valoroasă) nu este cea mai bună opțiune. Este mult mai de încredere să găsești un loc în care traderii cu experiență te vor învăța cum să câștigi și să investești. Double Case – academia de tranzacționare pe bursă este una dintre puținele platforme pentru studierea tradingului global.

Recenzii Double Case și informații despre curs

Double Case este o companie internațională care se ocupă cu tradingul din 2004. În urmă cu mai bine de 18 ani, totul a început în SUA, dar deja în 2021, compania și-a deschis oficii în multe țări. Prin urmare, recenzii despre Double Case pot fi găsite din diferite țări, inclusiv din marile orașe. Majoritatea recenziilor sunt disponibile pe site-ul companiei și pe portaluri autorizate.

Ce reprezintă un curs de tranzacționare?

Cursul este format din părți teoretice și practice. În prima parte există 4 lecții la scară largă pentru a obține toate cunoștințele teoretice necesare despre tranzacționare de la experții Double Case. Recenziile sunt foarte pozitive, deoarece lecțiile sunt sistemice, detaliate, pline cu informații relevante. În fiecare lecție, studiați 2-3 segmente de informații despre tranzacționarea la bursă.

Aspect teoretic:

·       Componența structurală și istorică a pieței;

·       Participanții pe piața de lichidități;

·       Volumele pieței, perechile valutare și totul despre tranzacționarea în marjă;

·       Analiză cuprinzătoare a pieței ținând cont de schimbări și factori;

·       Lucrul cu prețuri, diagrame și tendințe;

·       Managementul riscurilor și tactici de lucru.

Componența părții practice:

·       Învățați să tranzacționați pe platformă folosind un cont demo;

·       Învățarea procesului de tranzacționare după modele și luarea în considerare a tendințelor;

·       Niveluri și tactici de adăugare, blocare, combinații de lumânări etc.;

·       Analiza tranzacțiilor, managementul riscului, planificarea afacerii.

Rețineți că studenții Double Case lasă feedback precum că, cursurile sunt perfect echilibrate. Cursuri de grup offline interesante. Peste 18.000 de studenți, adică 82%, și-au atins obiectivele.

Aveți nevoie de mai multe recenzii despre Double Case? Accesați site-ul Double Case.

Cum să faci maioneza perfectă

Previous article

Cum integrezi culoarea anului 2023 in amenajarile interioare

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Afaceri