Viata

Raed Arafat, primele declarații după ce gorjeanul cu coronavirus a fost adus la București

0

Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, a oferit, pentru Libertatea, primele declarații despre gorjeanul infectat cu coronavirus, după ce pacientul a fost adus la Institutul Matei Balș din București. Arafat a declarat și că, până la acest moment, nu s-au mai confirmat alte cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Raed Arafat a precizat că pacientul infectat cu coronavirus a ajuns în condiții bune la Institutul Matei Balș din București.

Cele mai citite articole

„Până acum, nu avem informații că ar fi fost orice problemă. Pacientul este asimptomatic, cel puțin până când l-au preluat. A ajuns în condiții bune, a fost predat colegilor de la Matei Balș și va intra în izolare”, a afirmat Raed Arafat pentru Libertatea.

Întrebat de Libertatea dacă sunt și alte cazuri de români infectați cu coronavirus, Raed Arafat a spus: „La acest moment, nu avem și alte cazuri confirmate de român…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

LIVE UPDATE | Primul român infectat cu coronavirus, în stare bună la „Matei Balș”. Iohannis: „Nu există niciun motiv real de panică”

Previous article

Două ore de la Milano la București, o oră la verificare pe Otopeni. Umor românesc de carantină: „Abia aștept să ajung să-i dau corona lu’ soacră-mea”

Next article

You may also like

More in Viata