Afaceri

„Puiul BIO La Provincia este crescut încet, doar cu hrană organică, timp de cel puțin 81 de zile”, afirmă Iustin Paraschiv, fondatorul companiei

0
Omul de business Iustin Paraschiv
Omul de business Iustin Paraschiv

În lumina preocupării crescânde pentru o alimentație sănătoasă și durabilă, Carmistin își asumă un pas semnificativ către satisfacerea acestei cerințe prin introducerea puiului BIO în gama sa La Provincia. 

Fondatorul companiei, Iustin Paraschiv, explică că acest pui este îngrijit cu atenție, hrănit doar cu ingrediente organice, timp de 81 de zile sau mai mult. El subliniază constant importanța hranei organice în procesul de creștere a puilor BIO, asigurând astfel o alimentație echilibrată și naturală pentru pui, rezultând într-un produs final de calitate superioară.

Compania Carmistin urmărește să stabilească o legătură strânsă cu clienții săi, oferindu-le alimente de înaltă calitate, autentice din punct de vedere gustativ și provenite din surse responsabile. Indiferent dacă este vorba despre gustul mâncărurilor preferate, produsele preferate din magazinul lor sau rețetele pe care le experimentează cu încredere, companiile din grupul Carmistin își desfășoară activitatea cu aceeași misiune comună: de a oferi tot ce este necesar pentru a asigura o alimentație de calitate.

Puiul BIO La Provincia este o opțiune sănătoasă și sustenabilă pentru consumatori, datorită procesului său tradițional de creștere și atenției acordate în toate etapele producției. Declarațiile făcute de președintele Iustin Paraschiv de-a lungul timpului s-au dovedit a fi realități de care se pot bucura consumatorii, nu doar strategii de marketing. 

Un aspect distinctiv al creșterii puilor ecologici La Provincia este mediul lor de creștere, unde păsările beneficiază de acces la aer liber și spații generoase, permițându-le să se miște liber și să trăiască într-un mediu natural.

Cele mai citite articole

Un alt element esențial în procesul de producție este hrana puilor. La Provincia se angajează să ofere o hrană de cea mai înaltă calitate, bazată exclusiv pe cereale organice. Acest regim alimentar natural și echilibrat contribuie la dezvoltarea sănătoasă a puilor și la calitatea superioară a cărnii. 

Creșterea puilor BIO La Provincia are loc pe o perioadă de cel puțin 81 de zile, permițându-le să se dezvolte în mod natural, rezultând o carne mai gustoasă și mai sănătoasă pentru consumatori.

Lansarea gamei de Pui Bio La Provincia reprezintă un pas strategic pentru companie în direcția producerii de alimente sănătoase și sustenabile, așa cum și-a dorit mereu fondatorul companiei, Iustin Paraschiv, alături de echipa orientată către același scop. Aceasta este parte a unei strategii mai ample care vizează producția de alimente de înaltă calitate prin procese sustenabile, aliniate cu obiectivele de reducere a emisiilor de carbon.

Pentru a susține această misiune de sustenabilitate, compania depune eforturi considerabile pe mai multe planuri, inclusiv investiții în tehnologii și practici agricole durabile, monitorizarea și reducerea amprentei de carbon, precum și parteneriate cu furnizorii și comunitățile locale pentru a promova practici responsabile în întregul lanț de aprovizionare. Prin adoptarea unei abordări sustenabile și responsabile, La Provincia reușește să ofere produse de înaltă calitate care satisfac nevoile și valorile consumatorilor moderni.

Gama de produse La Provincia oferă o varietate de opțiuni sănătoase și sustenabile pentru consumatori, inclusiv Puiul Vegetarian, Puiul Marinat, Puiul Fără Antibiotice, Puiul Bio, Puiul Crescut la Sol, Ouăle La Provincia de la găini hrănite cu porumb și Ouăle Bio La Provincia. Prin angajamentul pentru producția responsabilă și sustenabilă, La Provincia oferă produse de înaltă calitate care satisfac cerințele și valorile consumatorilor moderni.

Gama de produse La Provincia reprezintă un angajament ferm pentru oferirea de opțiuni sănătoase, sustenabile și de înaltă calitate pentru consumatori. Fiecare produs reflectă preocuparea pentru bunăstarea animalelor, protecția mediului și satisfacerea cerințelor culinare variate ale clienților. Prin parteneriatele cu micii fermieri și prin gestionarea responsabilă a lanțului de aprovizionare, La Provincia demonstrează angajamentul său pentru o producție alimentară durabilă și etică.

Cele mai citite articole

Descoperă Frumusețea Zâmbetului Tău cu Fațete Dentare

Previous article

Avantajele utilizării microcimentului în renovări: de la băi la bucătării

Next article

You may also like

More in Afaceri