Viata

(Publicitate) The Mono Jacks lansează un nou album: ,,Gloria”

0

Sâmbătă, 8 februarie, la Arenele Romane din București (cort încălzit), The Mono Jacks prezintă publicului cel de-al treilea album din carieră: ,,Gloria”. În deschiderea evenimentului vor urca pe scenă trupele byron și Rockabella. Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 100 de lei. Biletele pot fi achiziționate și la concert, în limita locurilor disponibile, la prețul de 110 lei/bilet. 

Cele mai citite articole

Solistul trupei, Doru Trăscău, este cel care acum își vede limpede visul împlinit. În anul 2000 Doru a înființat AB4, trupă care a luat în 2003 trofeul pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Award, în Edinburgh, Scoția. S-a destrămat ulterior, dar Doru nu a renunțat și a înființat The Mono Jacks care, astăzi, este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. Sâmbătă, pe 8 februarie, The Mono Jacks lansează al treilea album din carieră intitulat ,,Gloria” a cărui p…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță (PSD), a dat 30.000 de euro, bani publici, pentru a se promova pe site-uri anti-PSD!

Previous article

Confesiunea artistei japoneze care trăiește de 20 de ani în România: “Când am ajuns aici, toată lumea îmi cerea numărul de telefon și mă întreba ce salariu am!”

Next article

You may also like

More in Viata