Diverse

Pariori din întreaga lume cu venituri considerabile

0

Pasionații de jocuri de noroc, pariorii cu venituri considerabile, fac parte dintr-o categorie specială de jucători. Pentru acești entuziaști, parierea nu este doar o formă de divertisment, ci o artă în sine. Acești pariori abordează jocurile de noroc cu o seriozitate de neegalat, dedicând timp și resurse pentru a-și dezvolta strategiile, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și maximiza șansele de câștig, fără a mai aștepta bonus de bun venit sau rotirile gratuite.

Bill Benter

Cu o avere netă 1 miliard de dolari, Bill Bender este recunoscut ca un nume de referință în lumea pariorilor cu venituri considerabile. Acest personaj notabil este celebru pentru abilitățile sale la blackjack și pentru talentul său în a paria pe curse cu cai.

Începutul carierei lui Bill Bender s-a desfășurat pe tărâmul matematicii. A studiat în domeniul fizicii la universitate și, odată ce și-a obținut diploma, a hotărât să-și folosească inteligența pentru a pătrunde în lumea pariurilor. Astfel, a început cu număratul cărților la jocul de blackjack, îmbunătățindu-și metodele sub îndrumarea cărții scrise de celebrul Edward Thorp.

Cu un palmares impresionant care a constat în 7 ani de învingerea casei în cazinouri, Bill Bender a fost banat de majoritatea caselor de pariuri și cazinouri din Las Vegas. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat descurajat și și-a continuat pasiunea în Hong Kong. Aici, alături de Alan Woods, a pus bazele unei formule revoluționare care a ajutat pariorii să prevadă rezultatele curselor cu cai, deschizând noi orizonturi în acest domeniu.

Cu toate acestea, contribuția sa cea mai notabilă rămâne legată de dezvoltarea primului program software de analiza în pariuri sportive. Această realizare i-a adus recunoașterea ca unul dintre cei mai faimoși pariori profesioniști. Se zicecă Bill Bender câștigă anual nu mai puțin de o sută de milioane de dolari, cu câștiguri impresionante de 5-10 milioane de dolari doar într-o singură zi. Toate acestea îl consacră ca fiind cel mai bogat jucător de noroc din lume.

Bill Bender nu este doar un maestru al jocurilor de noroc, ci și un filantrop generos, cunoscut pentru donațiile semnificative acordate organizațiilor de caritate și grupurilor politice. Așadar, el îmbină cu succes pasiunea sa pentru jocurile de noroc cu un spirit de dăruire și implicare socială.

Tony Bloom

Cu o avere netă estimată la până la 1,7 miliarde de dolari, Anthony, cunoscut sub numele de Tony Bloom, este o figură remarcabilă în lumea pariorilor cu venituri considerabile. Pe lângă pasiunea pentru poker, Tony Bloom are o prezență impresionantă în industria pariurilor sportive și este președintele clubului de fotbal Brighton.

El deține și conduce Starlizard, cel mai mare companie de consultanță pentru jocuri de noroc din UK. Compania este cunoscută pentru realizarea unor profituri substanțiale, estimându-se că aduce zeci de milioane de dolari în fiecare an. Secretul lor constă în utilizarea metodelor complexe și a unei înțelegeri profunde a jocurilor sportive pentru a calcula cotele de fotbal mai cu o precizie mai mare față de cotele oferite de diverse case de pariuri. Aceste cote sunt apoi vândute unor pariori selectați, oferindu-le șansa de a depăși piața și de a obține profituri pe termen lung.

În anul 2009, Tony Bloom a devenit principalul conducător al echipei Brighton & Hove Albion, jucând un rol crucial în avansarea lor către Premier League până în anul 2017. Se estimează că a canalizat fonduri de peste 200 de milioane de lire sterline în club, dintre care 93 de milioane au fost alocate pentru dezvoltarea unui nou stadion, mai capabil și mai modern.

Pasiunea lui Tony Bloom pentru jocurile de noroc a început încă din copilărie, când și-a folosit banii primiți de la părinți pentru a-și încerca norocul la sloturi. Această pasiune s-a dezvoltat și a continuat în adolescență, chiar recurgând la un buletin falsificat pentru a plasa pariuri când avea doar 15 ani. După o carieră în domeniul contabilității și ulterior în tranzacționare, a hotărât să facă o schimbare și a devenit parior profesionist pentru a se alătura elitei jucătorilor cu venituri semnificative. Tony Bloom reprezintă o figură excepțională care îmbină cu succes pasiunea pentru jocurile de noroc cu o influență remarcabilă în lumea fotbalului.

Edward Thorp

Cu o avere netă impresionantă estimată la 800 de milioane de dolari, Edward Thorp este recunoscut în întreaga lume drept „părintele numărării cărților”. Fiind un academician specializat în matematică, care deține un master în fizică și un titlu de doctor în matematică, a contribuit semnificativ la sfera jocurilor de noroc. Expertiza sa a influențat profund tehnicile de joc pentru blackjack și baccarat.

Inventatorul sistemului original de numărare a cărților, acesta a transformat acest concept într-o armă puternică în lupta împotriva casei. Cartea sa, intitulată „Beat the Dealer: A Winning Strategy for the Twenty-One,” a fost un punct de cotitură în istoria jocurilor de noroc, dezvăluind detaliat tehnicile sale de numărare a cărților și sistemul revoluționar de puncte. Acest sistem a devenit rapid un instrument cheie pentru fanii jocurilor de blackjack sau poker din întreaga lume, îmbunătățindu-și semnificativ șansele de câștig.

Cele mai citite articole

Thorpe a fost un pionier în utilizarea simulărilor computerizate pentru dezvoltarea și testarea strategiilor de blackjack. De asemenea, a inventat diferite metode sofisticate pentru numărarea cărților, oferind jucătorilor avantaje semnificative în fața casei.

Studiind blackjack-ul în mod sistematic și investigând fiecare aspect al acestuia, Edward Thorp a devenit o figură legendara pentru industria jocurilor de noroc. A fost supranumit „părintele numărării cărților” și a atras atenția șefilor de cazinouri când a acesta câștiga sume impresionante de bani. Cu timpul, Thorp și-a extins sfera de expertiză și în domeniul piețelor financiare, construindu-și o avere considerabilă în valori imobiliare și fonduri ETF. Edward Thorp este un exemplu de genialitate și succes în lumea jocurilor de noroc și a investițiilor.

Andrew Black

Cu o avere netă impresionantă estimată la 670 de milioane de dolari, Andrew Black este cunoscut pentru pasiunea sa pentru cursele de cai și abilitățile sale remarcabile în jocul de bridge. Acest antreprenor britanic a avut un impact semnificativ asupra industriei de pariere prin co-fondarea Betfair.

Încă de la o vârstă fragedă, Andrew Black a avut o carieră în afaceri, dar a fost jocurile de noroc care l-au atras tot mai mult. Cu succesul său crescând constant, a decis să renunțe la cariera sa anterioară și să se dedice jocurilor de noroc ca activitate cu normă întreagă. Totuși, a devenit clar că, în absența unui sprijin financiar adecvat, era necesar să exploreze alte oportunități.

Într-o întorsătură remarcabilă a destinului, Andrew Black și partenerul său, Edward Wray, au pus bazele Betfair în 2000. Betfair a fost inovator prin faptul că a creat un mediu în care pariorii puteau paria unii împotriva altora, eliminând astfel nevoia de a utiliza casele de pariuri tradiționale. Platforma a revoluționat industria de pariere și a crescut rapid în popularitate.

Betfair a avut un succes remarcabil și în plan financiar. În 2010, aceasta a fost listată la London Stock Exchange la un preț de 13 £ per acțiune, evaluând-o la 1,4 miliarde. Această listare a transformat acțiunile deținute de Andrew Black într-o sumă impresionantă de 200 de milioane £.

Prin îndrăzneția sa de a încerca ceva nou și prin co-fondarea Betfair, Andrew Black a reușit să marcheze istoria pariurilor și a devenit o figură influentă în industria jocurilor de noroc și tehnologie.

Zeljko Ranogajec

Cu o avere netă estimată la 600 de milioane de dolari, Zeljko Ranogajec este cunoscut în întreaga lume pentru abilitățile sale în jocurile de noroc, precum blackjack, keno si cursele de cai. Este considerat unul dintre cei mai înstăriți jucători de noroc din lume, iar stilul său de joc meticulos și pasiunea pentru matematică l-au dus pe culmile succesului.

Poreclit „Jokerul”, Ranogajec s-a distins ca un antreprenor australian de succes și ca jucător de jocuri de noroc profesionist, generând venituri anuale din pariuri ce depășesc 1 miliard de dolari. Având o educație solidă în domeniul juridic financiar și fiscal, competențele sale avansate în matematică i-au permis să exceleze în domeniul pariurilor.

Zeljko a devenit faimos pentru maestria sa în numărarea cărților la blackjack, obținând profituri substanțiale la pariuri în diverse cazinouri din Australia. Având chiar un record personal de 7,6 milioane de dolari câștigați la keno, el este recunoscut drept unul dintre cei mai de succes jucători de noroc din întreaga lume.

În anii 1980, acesta a studiat Comerț și Drept la Universitatea din Tasmania și a fost asociat cu un alt matematician cunoscut, David Walsh, pentru a exploata oportunități în cazinouri. Deși era foarte pasionat de curse de cai, pariurile sportive reprezintă, de asemenea, un domeniu care i-a atras atenția. Cu o cifră de afaceri anuală care se apropie de 3 miliarde USD în jocuri de noroc, acest jucător experimentat încearcă să-și păstreze viața privată, în ciuda notorietății sale în lumea jocurilor de noroc.

Concluzie

Fie că este vorba despre inovarea în strategii de blackjack, dezvoltarea de software pentru schimburile de pariuri, sau dominarea curselor de cai, acești pariori au demonstrat că talentul și perseverența pot fi recompensate cu un succes financiar considerabil. Cu averi nete impresionante, acești pariori reprezintă adevărate inspirații pentru alți jucători pasionați, arătând că jocurile de noroc pot fi mai mult decât un simplu hobby – pot fi o modalitate de a cuceri lumea, atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

Cele mai citite articole

Cât de bine ești pregătit pentru controlul Gărzii de Mediu?

Previous article

Ce să am în vedere când vreau să închiriez un spațiu de depozitare

Next article

You may also like

More in Diverse