Viata

Pandele vrea să cumpere autobuze cu 15.000 de euro bucata: “Nu avem banii Bucureștiului. Le reparăm, le vopsim, nu băgăm mai mult de 5.000 de euro în fiecare”

0

În timp ce soția sa, Gabriela Firea, introduce Taxa Oxigen în București, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, vrea să cumpere autobuze Euro 3 cu doar 15.000 de euro bucata. Acestea vor fi luate la mâna a doua, iar edilul din Voluntari vrea să le modernizeze și să le pună în circulație.

Pandele spune că prețul este așa mic deoarece orașul Voluntari are doar un buget de 40 de milioane de euro anual și nu își permite mai mult.

Potrivit unui anunț postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), Serviciul Transport Voluntari (STV) vrea să achiziționeze 36 de autobuze urbane, valoarea estimată a contractului fiind 2,52 milioane de lei, fără TVA.

Cele mai citite articole

Asta înseamnă că prețul unuia va fi de 70.000 de lei, echivalentul a 14.675 euro pentru fiecare autobuz. Cu tot cu TVA, prețul final ar urma să ajungă la 17.470 de euro.

Gabriela Firea și Florentin Pandele

Autobuzele tr…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Patinoarul Mihai Flamaropol din București, abandonat de Primărie. Acuzații grave de la UTI: “Nu își propuseseră să îl termine și nici să plătească pentru lucrările executate”

Previous article

Inteligenta Artificiala a viitorului cu un expert Oracle: DA, va ajunge ca in Star Trek

Next article

You may also like

More in Viata