Afaceri

Optimizarea SEO aduce orice site în top 10 rezultate Google în câteva săptămâni!

0

Unul din cele mai importante lucruri pe care le cauta reprezentanţii afacerilor este promovarea în online. Mediul online este foarte accesat de clienţi şi potenţiali clienţi de toate vârstele şi categoriile sociale care accesează diferite site-uri, care caută pe Google chiar şi cea mai mică informaţie, care stau pe site-urile de socializare cu orele, de aceea optimizarea SEO este foarte importantă, fiind singura modalitate prin care afacerile pot fi prezente în cea mai eficientă, râvnita şi onoranta locaţie publicitară din lume, pe pagina 1 Google. Clienţii pot apela la o agenţie specializată ce oferă servicii SEO de calitate, în loc să devină autodidacţi şi să reuşească singuri.

Ce înseamnă SEO pentru motoarele de căutare? Cât de important este acest termen?

Pentru a înţelege mai bine termenul SEO sau Search Engine Optimization, este important ca reprezentanţii afacerilor să înţeleagă traducerea în limba romană a termenului, şi anume optimizarea pentru motoarele de căutare. SEO este un concept tânăr, între ştiinţă şi artă, la graniţa dintre cele două concepte, reprezentând metodele folosite în vederea promovării unui site şi a poziţionării acestuia în topul rezultatelor organice ale motoarelor de căutare cu scopul de a creşte calitatea şi cantitatea traficului organic.

SEO a apărut ca şi termen în anii 90 şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului suficient de mult încât să devină o ştiinţă de sine stătătoare. Motoarele de căutare au devenit instrumente atât de importante pentru utilizatorii de internet şi mai ales pentru potenţialii clienţi ai companiilor, încât acum algoritmii lor au un grad de complexitate ridicat şi analizează conţinutul, semantica cuvintelor folosite, imaginile şi multe altele.

Ce reprezintă procesul de optimizare SEO?

Cele mai citite articole

Procesul de optimizare SEO este legat strict de motoarele de căutare, este dinamic şi complex, astfel încât obliga agenţiile SEO să monitorizeze constant modul de funcţionare al motoarelor de căutare pentru a descifra secretele din spatele lor. În ziua de azi, industria SEO a dezvoltat numeroase instrumente SEO cu ajutorul cărora se monitorizează o mare parte din criteriile indicate de Google.

SEO nu înseamnă numai cifre, ci şi creativitate, empatie, înţelegerea publicului țintă şi modului în care acesta efectuează căutările pe internet. Este foarte important, pentru atragerea consumatorilor, că articolele SEO să conţină metatitluri relevante şi atractive, metadescrieri orientate către aceştia, site-ul să aibă un design atrăgător şi o viteză mare de încărcare, un meniu funcţional şi intuitiv şi un conţinut relevant pe pagină. Siguranţa navigării, certificatul SSL şi varianta responsive pentru dispozitive mobile şi tablete sunt alte criterii importante pentru eficienţa campaniilor de optimizare SEO.

Piaţa online din România depăşeşte recordurile în fiecare an. Numărul celor care sunt conectaţi la internet cresteti cifrele demonstrează că românii sunt din ce în ce mai aproape de europeni în această privinţă. Optimizarea SEO este un adevărat catalizator al oricărei afaceri, insemnand respect pentru consumatori şi responsabilitate socială pe internet prin conținutul creat şi promovat. 

 

Cele mai citite articole

Cum amenajezi o bucătărie în aer liber?

Previous article

Cum recunosc o companie de construcții bună? Alege platforma Registrul Constructorilor

Next article

You may also like

More in Afaceri