Stiri

O șansă pentru tine: Promoția “Cele mai vândute produse direct de pe tejghea?”

0

Ai aflat de promoția “Cele mai vândute produse direct de pe tejghea!” de la TC Romania Crown Cool? Merită să intri  pe site-ul lor de prezentare, dacă ai nevoie de niște dotări noi. Nu întârzia să faci asta, pentru că stocul este limitat!

La ce să acorzi atenție atunci când alegi un mobilier bun pentru o bucătărie gastronomică?

Unul dintre cele mai importante elemente ale echipamentului fiecărei bucătării gastronomice se referă la mobilierul de bucătărie. Mare atenție cum le alegi pe cele care vor funcționa cel mai bine în unitatea ta și vezi la ce să acorzi atenție atunci când amenajezi o bucătărie profesională.

Determină nevoile restaurantului înainte de a comanda echipamentele necesare

Atunci când planifici echipamente de bucătărie într-o unitate gastronomică, ar trebui să ții cont atât de cerințele clienților restaurantului care doresc să primească o masă gustoasă și rapidă, cât și de nevoile economice ale companiei, care necesită dispozitive fiabile, eficiente și care economisesc energie.

Acest lucru se aplică nu numai mașinilor pentru prelucrarea termică sau depozitarea alimentelor, soluțiile adecvate necesită și mobilarea bucătăriei din restaurant. Selecția de mobilier adaptată nevoilor afacerii tale și specificului spațiului ar trebui să fie unul dintre cele mai importante criterii atunci când planifici echipamente de bucătărie într-un restaurant, cafenea sau cantină actuală.

Ia în considerare dimensiunile bucătăriei profesionale pe care o ai

Un lucru foarte important, atunci când amenajezi o bucătărie într-o unitate gastronomică, se referă la a asigura organizarea eficienței muncii și accesul liber la toate dispozitivele pe care personalul le folosește. De aceea, atunci când alegi mobilierul gastronomic, ar trebui sa ții cont de limitările de design și de dimensiunile camerei. 

Oferta de mese, dulapuri frigorifice, rafturi și alte piese de mobilier este extrem de largă pe tcromania.com, în așa fel încât găsirea de echipamente cu dimensiuni optime pentru bucătăria ta nu va mai fi o problemă dacă intri pe site-ul TC Romania Crown Cool.

Alege un mobilier profesional HoReCa din inox

Nu este deloc întâmplător faptul că oțelul inoxidabil este materialul folosit în mod obișnuit în producția de mobilier gastronomic. Mesele și rafturile, dar și cărucioarele, blaturile și camerele frigorifice din inox se caracterizează prin rezistența excelentă la umezeală și este foarte ușor să le păstrezi curate. 

Piesele de mobilier gastronomic nu sunt sensibile la substanțe chimice. De asemenea, este dificil să le deteriorezi din cauza utilizării necorespunzătoare. Atunci când alegi mobilier pentru prepararea și depozitarea alimentelor, un accent deosebit trebuie pus pe igienă, iar mobilierul din inox va oferi o protecție optimă împotriva bacteriilor și impurităților greu de îndepărtat, spre exemplu de pe blaturile din lemn sau chiar din piatră (granit, marmură).

Pariază pe calitate și în materie de mobilier profesional HoReCa!

A te ghida doar după prețul mic, nu merită când vrei să alegi mobila de bucătărie profesională. Calitatea manoperei lor este mult mai importantă, ceea ce în cazul celor mai ieftine produse lasă de dorit. 

Atunci când vrei să comanzi  mese sau rafturi, merită să verifici cu atenție parametrii lor de construcție pentru a te asigura că dispozitivele pe care cheltuim mult din buget sunt cu adevărat conform așteptărilor noastre. Paradoxal, mobilierul gastronomic de bună calitate, în ciuda prețului mai mare, se va dovedi în cele din urmă a fi mai ieftin de utilizat deoarece alegerea lui îți va permite să scapi de costurile de service piperate sau de înlocuire după doar câțiva ani de utilizare.

Importanța funcționalității și esteticii mobilierului gastronomic

Atunci când planifici selecția de mobilier pentru o bucătărie gastronomică, merită să te asiguri că acestea sunt funcționale și arată bine. Acest lucru se aplică în special acelor echipamente care se află în zona restaurantului, vizibile pentru clienți. Dar și în zonele de preparare a alimentelor, deoarece vor da o stare de bine personalului și automat va crește și calitatea muncii acestora.

Designul modern al dispozitivelor individuale va contribui la ridicarea standardului serviciului prestat, va fi și o carte de vizită atractivă a companiei.

Alege un distribuitor de echipamente HoReCa de top precum TC Romania Crown Cool, care oferă la prețuri foarte bune dotări pentru bucătării gastronomice unde calitatea înaltă a manoperei se împletește în mod fericit cu o estetică modernă, originală.

Atunci când alegi mobilierul de bucătărie profesional există câteva reguli de urmat. Cele mai importante dintre ele sunt următoarele:

  • să fie adaptat ofertei, nevoilor clientelei și angajaților;
  • să aibă o înaltă calitate a mobilierului din oțel inoxidabil;
  • funcționalitate și dimensiuni să fie adaptate la mărimea bucătăriei;
  • să aibă o estetică modernă și design interesant;
  • să permită asigurarea condițiilor optime pentru prepararea și păstrarea meselor.

Ai nevoie de ajutor profesional în alegerea mobilierului gastronomicsau ești în căutarea unui furnizor cu notorietate (în materie de mese, rafturi, dulapuri din inox și alte echipamente de bucătărie)? 

Verifică oferta tcromania.com chiar acum!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Cum alegi parfumul în funcție de ocazie: 5 reguli

Previous article

Cele mai importante avantaje ale unui paravan pentru cada

Next article

You may also like

More in Stiri