Pulpele de pui crocante, fara piele, prajite si inotand intr-un frumos sos teriyaki aromat, facut in casa, sunt o masa delicioasa. Putin usturoi adauga o aroma speciala retetei traditionale japoneze de pui teriyaki si o face absolut savuroasa.
Puiul Teriyaki cu broccoli este o reteta super usoara cu pui, gatita in 10 minute, fara a fi necesara marinarea. Pulpele de pui crocante si suculente, fara piele, alaturi de un sos teriyaki facut in casa reprezinta cea mai buna solutie.
Aceasta reteta va fi indragita de intreaga familie si se folosesc ingredientele care exista deja in casa.
Cele mai citite articole
Reteta pui teriyaki
Ingrediente
Sos de soia (este recomandata o soia light, pentru a reduce continutul de sodiu);
Zahar (la teryiaki se pune zahar alb, dar se poate utiliza si zahar brun);
Sake (sau un otet de vin de orez daca exista; sau orice otet alb va functiona la fel de bine);
Mirin (acesta este un ingredient optional, deoarece foarte multi cititori nu il au s…
Citeste mai mult pe Top1.ro