Viata

O femeie din București și-a transformat apartamentul în magazin. Patroana depozita produsele în cutii murdare și funcționa fără acte

0

O femeie de 73 de ani din București și-a transformat apartamentul într-un magazin. Polițiștii au descoperit după ce au fost alertați de vecinii acesteia.

La etajul 9 dintr-un bloc din Capitală, femeia de 73 de ani avea un magazin cu de toate: ”îşi amenajase tehnic zonele de produse: la intrare: țigările, în baie: pufuleții, în camera mare: conservele și detergenții”, scrie Poliția Locală.

Cele mai citite articole

Femeia lucra și după un program bine stabilit: între orele 7.00 și 21.00. Mai mult, de ceva vreme își modernizase afacerea – „trăgea la xerox”.

De asemenea, nu oricine putea cumpăra de la vânzătoarea din bloc, clienții erau aleși cu mare atenție de femeie. Cei care au reclamat-o au fost chiar vecinii: „Cei care vin aici consumă băuturi alcoolice, fumează, iar resturile de țigări, de multe ori aprinse, sunt aruncate pe jos (…) Ne-au dat foc la covorașele de la ușă”, se susține în r…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Ion Țiriac a început demolarea unei clădiri-simbol din București pentru a face loc unui complex rezidențial de lux

Previous article

Între regret și pocăință – diferența care îți deschide calea către mântuire!

Next article

You may also like

More in Viata