Diverse

Necesitatea unui curs SSM de către angajaţii care au atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii muncii

0

Persoanele decise să urmeze un curs SSM în mediul online au avantajul de a se putea înscrie rapid, sigur şi fără costuri ascunse, pentru a-şi putea îndeplini atribuţiile la locul de muncă în mod corespunzător. Cursul SSM este destinat managerilor şi supervizorilor din toate sectoarele şi companiile ţării.

Ce oferă un curs SSM?

Un curs SSM oferă cursanţilor cunoştinţele şi instrumentele de care au nevoie pentru a-şi gestiona în siguranţă compania. Cursul oferă flexibilitate în furnizarea informaţiilor care se potrivesc afacerii. De asemenea, acest curs oferă formarea eficientă acoperită de un program interesant referitor la sănătatea şi securitatea la locul de muncă.

Totodată, cursul SSM oferă participanţilor posibilitatea de a se înscrie rapid si simplu, de a urma orele online şi de a fi testaţi online, diploma fiind obţinută imediat după absolvire, in format digital, şi în format fizic la 15 zile de la absolvire.

Cui se adresează cursul SSM?

Cursul SSM se adresează în principal persoanelor care nu au timp să se deplaseze în alte zone pentru a urma cursul, dar şi celor care nu au posibilitatea să susţină acest curs în oraşul de reşedinţă. Nu în ultimul rând, cursul se adresează persoanelor şi angajaţilor care doresc dezvoltare personală şi profesională.

Pentru a urma acest curs, persoanele interesate trebuie să cunoască noţiuni de bază despre riscuri generale sau specifice şi prevenirea lor în sectorul corespunzător activităţii întreprinderii, dar şi despre acordarea primului ajutor.

Cum se desfăşoară un curs SSM

Cursul SSM se desfăşoară în mediul online şi oferă flexibilitate în furnizarea informaţiilor care se potrivesc business-ului pe care îl administrează cursanţii. De asemenea, un astfel de curs oferă o formare eficientă şi cuprinzătoare, acoperită de un program unic privind securitatea şi sănătatea la locul de muncă.

În cadrul cursului SSM se elimină costurile cu deplasarea la curs, cu caietele si cărţile, cursanţii pot învăţa în linişte atunci când au timp, într-un ritm mai lent sau mai accelerat. De asemenea, cursanţii se pot testa online şi pot avea acces nelimitat la informaţii pe orice sistem de operare. La final, cursanţii primesc un certificat de atestare SSM, care le va fi de folos la locul de muncă.

Beneficii ale cursului SSM

Beneficiile cursului SSM pot fi descrise în mai multe puncte:

  • creşterea productivităţii angajaţilor;
  • îmbunătăţirea cultului de siguranţă în cadrul companiei;
  • evaluarea măsurilor de siguranţă;
  • implicarea personalului în mod activ pentru îmbunătăţirea siguranţei la locul de muncă;
  • certificarea personalului desemnat cu siguranţă şi securitatea la locul de muncă;
  • oferirea de abilităţi pentru evaluarea şi controlul riscurilor şi pericolelor;
  • înţelegerea responsabilităţilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă;
  • abilităţi sporite la job;
  • investigarea cu succes a incidentelor.

Un curs SSM acoperă toate aspectele principale ale securităţii şi sănătăţii la locul de muncă şi poate fi folosit de către angajaţii care au atribuţii clare în acest sens.

 

De ce este important să te îmbraci frumos chiar dacă lucrezi de acasă: 3 motive

Previous article

Sunt legale anvelopele MS iarna?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse