Lifestyle

Locuri neobișnuite în care să faci sex

0

De fiecare dată când faci dragoste într-un pat cald la lumina unei lămpi de noapte, înțelegi că intimitatea devine o rutină și vrei să adaugi căldură vieții tale sexuale, vrei senzații noi – să îți schimbi locația și să faci sex în afara dormitorul – un mod dovedit de a face sexul mai strălucitor. Locul pentru sex nu este ales în prealabil, doar dacă nu ești un colecționar de sex extrem. Ideea este să faci dragoste acolo unde vrei și când vrei – chiar dacă locul pare să nu fie chiar potrivit. 

Cele mai citite articole

Iată câteva locuri neobisnuite in care sa faci sex:

Pe plajă

Cine spune că a face sex pe plajă este ceva clasic, ar trebui să o facă. Trebuie să știi că nu este nimic clasic. Noaptea – romantic și periculos. În timpul zilei – extrem și îndrăzneț. În orice moment al zilei sau al nopții, plaja rămâne un loc public și șansele de a fi prins în cel mai interesant loc sunt mari. 

În apă

Plaja cu nisip sau pietriș nu este cel mai confortabil loc – boabele de nisip se vor târî în cele mai intime locuri, iar pietrele vor lăsa vânătăi tangibile. Mai bine să faci dragoste în apă. Deplasându-vă sub apă chiar și în timpul zilei, șansele de a aprinde spiritele sunt mult reduse, dar senzația că o faci în văzul lumii, te excită mult mai mult.

În transportul public – tren, autobuz, avion

Principalul lucru aici este să alegi locul potrivit – de exemplu, ultimele locuri și să nu faci prea mult zgomot – altfel va trebui să răspunzi poliției pentru tulburarea ordinii publice. Chiar dacă nu ai complexe, nu ar trebui să faci acest lucru chiar pe culoar.

Sex pe mașina de spălat

Pornește ciclul de centrifugare și fă sex pe mașina de spălat. Acest lucru crește dorința sexuală de la 0 la 100.

În parcarea subterană

Cel mai bun lucru de făcut, este să căutați un colț întunecat. Sau ascundeți-vă între mașinile parcate. Protejați și ascunși, parcarea subterană este mult mai relaxată decât un cuib de dragoste. Cu cât se întâmplă mai puțin, cu atât mai bine.

Sex pe balcon

Pentru a te distra afară, nici nu trebuie să mergi în cea mai apropiată pădure sau să aștepți următoarea excursie: fă-o doar pe balcon.

În parc 

Dacă mergi în mod deliberat în parc pentru sex, este foarte recomandabil să-ți lași lenjeria intimă acasă. O bancă singură sub un copac mare și frumos va fi un loc excelent pentru relații sexuale. Doar bucură-te de aerul curat și de partenera ta. La Bibliotecă 

O pasiune comună pentru literatura preferată poate aduce nu numai plăcere morală, ci și plăcere fizică. Sexul rapid va dezamorsa atmosfera plictisitoare a cărților și a unui număr mic de oameni. 

Cele mai citite articole

De ce sa tii cont atunci cand hidroizolezi terasa?

Previous article

Beneficii ale toxinei botulinice pe care ar trebui ca sa le cunosti

Next article

You may also like

More in Lifestyle