Diverse

Lapte praf pentru bebeluși de la naștere

0

Laptele praf de la Hipp sau Humana este alegerea potrivită pentru nou-născuți – chiar de la început, pentru hrana suplimentară și, de asemenea, pentru copiii care trebuie hrăniți suta la sută cu biberonul. Laptele praf este adaptat din laptele matern și conține doar lactoză (zahăr din lapte) și de asemenea, este la fel de fluid. Dacă nu există anomalii, acest tip de hrană poate fi continuată la copii mici. 

Laptele praf Humana 1 sau Hipp 1 pot fi utilizate chiar de la început și diferă prin faptul că în formula lor există alți carbohidrați, cum ar fi amidonul în plus față de lactoză, astfel încât alimentele să fie mai groase, mai cremoase și mai pline. Conform specialiștilor, aceste tipuri de lapte praf sunt potrivite pentru hrănirea de la naștere și pe tot parcursul primului an de viață. Schimbările în alimentația bebelușului trebuie luate numai de medicul pediatru.

Lapte praf HA

Dacă cel puțin un părinte suferă de alergie, pentru bebeluș este recomandabil laptele praf hipoalergenic sau alimentele praf HA. Aceste formule sunt destinate copiilor cu risc de alergii și trebuie hrăniți în mod constant în primele patru până la șase luni de viață. Alimentele HA sunt disponibile ca PRE, 1 și lapte de continuare, prin care se aplică aceeași regulă, pentru a rămâne cu PRE cât mai mult posibil.

Lapte praf 2 și 3

În jurul lunii a cincea poți începe să-ți hrănești copilul cu așa-numita formulă de continuare 2 și 3. Cu toate acestea, trecerea la un lapte de continuare nu este absolut necesară. Laptele de continuare poate fi utilizat cel mai devreme cu introducerea de alimente complementare. Nerespectarea acestui lucru ar putea pune prea multă tensiune pe rinichii bebelușilor. Laptele de continuare 2 conține mai mult amidon decât formula 1. 

Formula 3 de lapte praf este potrivită pentru copii de la vârsta de zece luni cel mai devreme. În acest timp, bebelușul este hrănit și cu alimente complementare, ceea ce înseamnă că consumă substanțele nutritive importante din alimentele solide. În multe cazuri, aromele sunt, de asemenea, puternic îmbogățite.

Multe mame sunt recunoscătoare pentru formulele de lapte praf special care îi ajută pe bebelușii cu sensibilitate. Hipp Combiotic, de exemplu, ajută în caz de constipație, iar flatulența poate fi gestionată cu formula Comfort. Dacă copilul are probleme cu refluxul, cel mai potrivit lapte praf este cel anti-reflux. 

Laptele matern este numărul 1 și de neînvins atunci când vine vorba de nutriția bebelușilor în primele câteva luni de viață. Uneori, însă, alăptarea nu funcționează. În acest caz, formula pre-bebeluș este un substitut adecvat. Nutrienții, mineralele și vitaminele pe care le conține, sunt orientate spre nevoile bebelușului. Laptele praf pentru bebeluși de la naștere se apropie cel mai mult de laptele matern în ceea ce privește compoziția sa – chiar dacă este mai puțin complex.

Pergola retractabilă crește valoarea proprietății tale imobiliare

Previous article

Cele mai bune 10 cadouri pe care copiii vor adora sa le gaseasca sub un brad artificial de Craciun

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse