Stiri

Jucariile din lemn – o mostenire de familie, de la fratii mai mari la fratii mai mici

0

Din ce in ce mai multi parinti se declara ingrijorati de varietatea de jucarii periculoase, care pot pune in pericol sanatatea copiilor mici, care nu numai ca pot inghiti parti ale acestora, ba chiar se pot rani sau speria de unele zgomote pe care le scot si de luminile puternice pe care le au.

Parintii prefera, asadar, sa comande jucarii din lemn online, potrivite pentru copii de orice varsta, de pe site. Jucariile din lemn sunt non-toxice, nu sunt periculoase si se dovedesc o frumoasa mostenire de familie pentru fratii mai mici.

Jucariile din lemn fac parte din universul ludic al copiilor

Jucariile din lemn au un rol foarte important in dezvoltarea intelectuala si emotionala a copiilor. Copiii adora jucariile, indiferent de varsta, si le place sa le primeasca drept cadou cu ocazia zilei de nastere sau a onomasticii, sau, pur si simplu, fara o ocazie anume.

Din ce in ce mai multe jucarii periculoase acapareaza piata si atentia copiilor, insa parintii nu trebuie sa se lase pacaliti, ci sa aleaga ce li se potriveste copiilor lor, in functie de varsta si de preferinte.

Jucariile din lemn sunt fabricate dintr-un material sigur, natural, perfect pentru sanatatea lor si prietenos cu mediul inconjurator. Imaginatia copiilor va fi stimulata de jucariile de lemn, chiar daca acestea nu au o parte electronica, cu baterii, care sa produca sunete si lumini.

Cele mai citite articole

Jucariile din lemn nu transmit copilului ceea ce el trebuie sa faca, ci copilul este cel care trebuie sa isi dea seama de principiul de functionare al jucariei. De aceea, creativitatea si inteligenta ii sunt puse la lucru, asa cum sunt si abilitatile motorii.

In plus, jucariile din lemn protejeaza mediul inconjurator, nu contin substante toxice si sunt educative, cu posibilitatea de a fi adaptate unei perioade mai lungi in dezvoltare a copiilor.

Modelele de jucarii de lemn pentru copii sunt diverse, de la ceasuri de lemn, la jocuri de adunari si scaderi, mingiute de lemn, jocuri de activitati si puzzle-uri, pana la abacul din lemn si bancul de lucru cu ciocan, bucataria de jucarie din lemn si casutele de jucarie din lemn.

Beneficiile achizitionarii jucariilor din lemn pentru copii

Jucariile din lemn pentru copii sunt foarte rezistente. Chiar daca cei mici sunt uneori neglijenti cu jucariile lor, cele din lemn nu se pot sparge, nu se pot defecta, ci, pur si simplu, se zgarie putin, insa zgarieturile pot fi acoperite cu un lac incolor sau colorat. Asadar, lemnul este un material solid pentru, care nu se strica la fel de usor ca plasticul sau alte materiale.

Jucariile din lemn sunt special concepute pentru a imbunatati coordonarea mana-ochi, pentru a imbunatati abilitatile motorii fine, fara a afecta, in schimb, sanatatea copiilor.

Un alt avantaj al jucariilor din lemn pentru copii este acela ca incurajeaza interactiunea cu prietenii si cu fratii, dar si activitatea cognitiva. Prin diferitele forme ale jucariilor din lemn, micutii isi construiesc abilitati ce tin de partea creativa si cognitiva.

Cele mai citite articole

Gadgeturi de calatorie: dispozitive pe care sa le luati in vacanta

Previous article

Jumatate din bugetul Rabla pentru electrocasnice, epuizat

Next article

You may also like

More in Stiri