Travel

Italia – destinația de vis pentru vacanță în 2020

0

Italia se găsește în continuare în topul țărilor pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată în viață. În acest sens gama de transport de persoane din Italia în România sau invers, este foarte ofertantă. Chiar dacă anul acesta este unul care ne-a pus la încercare și ne-a forțat să ne regândim de la zero planurile de vacanță, totuși cu puțin mai multă atenție decât de obicei, ne putem bucura de o vacanță perfectă anul acesta.

Câteva destinații pe care nu ai voie să le ratezi dacă ajungi în Italia

Contează în primul rând să alegi un mijloc de transport care să îți permită să te bucuri din plin de frumusețea locurilor. În acest sens un autocar din Italia spre România reprezintă o soluție optimă.

Roma – mereu o idee bună pentru o escapadă

Dacă nu știi din ce colț al Italiei să pornești vacanța ta, începe cu Roma care este un oraș al contrastelor. Acolo se pot bucura și cei pasionați de istorie, dar și cei cu idei moderne și inovatoare.

Roma oricum este un oraș pe care-l poți vizita oricând, indiferent de sezon sau de ocazie. De fiecare dată vei descoperi alte locuri de admirat și alte activități de făcut.

Sicilia – o mică Grecie ascunsă în Italia

Unele curse din Italia în România cu Romfour pot să te ducă foarte aproape de Sicilia, o insulă destul de mică și totuși foarte frumoasă care a reușit să păstreze de-a lungul anilor amprentele Greciei Antice. Dacă vei decide să beneficiezi de un transport de persoane din Italia în România, vei putea să te bucuri din plin de mirosul de portocali combinat cu cel de măslini, dar și să mănânci tot felul de preparate speciale.

Veneția – paradisul îndrăgostiților

Dacă îți dorești câteva zile doar pentru tine și pentru persoana iubită caută bilete pentru un autocar din Italia în România ca să ajungi cât mai repede în Veneția. Aici nu ai nevoie de hartă pentru că nu există riscul să te rătăcești. Decorul superb al Veneției o să vă facă să trăiți o experiență deosebită de care vă veți aminti cu drag.

Capri – insula distracțiilor

Piețele cu aer medieval, plajele cu nisip fin, marea foarte albastră, podgorii întinse pe suprafețe mari, foarte multe flori care se revarsă peste tot și o coastă superbă de pe care nu ai mai vrea să pleci. Există curse din Italia spre România cu Romfour care te pot duce în acest colț de Rai. Dacă vrei să te relaxezi în cele mai luxoase cazări din zonă, cel mai indicat ar fi să îți faci rezervări în extrasezon.

Cinque Terre – cvintetul de aur

E într-adevăr un loc mai puțin accesibil, dar cu puțină documentare poți beneficia de un transport de persoane din Italia în România care să te lase în această zonă extraordinar de pitorească. După ce vei reuși să ajungi în Cinque Terre, cel mai probabil nici nu vei mai dori să pleci. Mai ales că vei avea șansa să vezi locuri rupte din poveste. Casele sunt vopsite în culori vii și în fiecare dintre cele cinci sate asistăm la un festival de culoare.

Indiferent de zona de care o alegi poți găsi curse din Italia spre România cu Romfour destul de des și la prețuri foarte avantajoase.

Panou decorativ sau tapet pentru peretii apartamentului?

Previous article

Iconostasul de acasă – loc privat de închinăciune și rugăciune pentru orice creștin

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Travel