Viata

Înfofoliți, de ziua fără pantaloni la metrou. Doar o fată a venit echipată pentru eveniment, la București

0

Evenimentul ”Fără pantaloni la metrou” a avut loc, duminică, de la ora 15.00, în București. Față de ”edițiile” precedente, la evenimentul programat la gura de metrou Dristor, n-a mai fost îmbulzeală.

De fapt n-a fost mai nimeni, în afara a patru polițiști și a oamenilor de pază de la metrou doar o fată venind la eveniment echipată corespunzător, cu toate că fusese anunțată de către organizatori prezența a 137 de persoane.

Cu o căciulă de sezon pe cap, fata a venit în pantaloni de trening, dar s-a echipat de eveniment pe peron, așa cum sunau instrucțiunile organizatorilor.

Însoțită de o colegă, temerara a stat cinci minute în pantaloni scurți așteptând alți participanți la eveniment, apoi a renunțat la ținuta de eveniment.

FOTO: Dumitru Angelescu – Libertatea

Asta pentru că, în afara unei alte fete în pantaloni scurți, care, însă, a trecut întâmp…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Ambasadorul Iranului la București susține că avionul ucrainean s-a prăbușit din motive tehnice. Șeful diplomației nu a exclus varianta ca România să devină o țintă

Previous article

Mircea Radu face naveta București-Patra Neamț cel puțin o dată pe lună: „Copiii sunt cei care au suportat cel mai ușor mutarea”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Viata