Tech

Huawei Watch GT2 Pro – un smartwatch care te va surprinde

0

Atunci cand auzim despre brand-ul Huawei avem deja in minte telefoanele mobile foarte performante si extrem de atractive. Unii dintre noi poate chiar au investit si intr-un laptop de la Huawei sau in diferite accesorii precum castile de tip freebuds. Insa trebuie spus ca brand-ul Huawei te poate surprinde si atunci cand vrei sa te bucuri de functionalitatile unui smartwatch. Exista diferite modele de ceasuri smart de la Huawei, iar unul dintre cele mai apreciate este modelul Watch GT2 Pro.

Specificatiile acestui smartwatch de la Huawei

Materialele din care este realizat acest smartwatch sunt de o calitate exceptionala. Sticla cadranului este din safir, iar rama din titan. Pentru curea Watch GT2 Pro este folosit silicon de calitate superioara, acest material fiind rezistent si usor de intretinut.

Ceasul inteligent GT2 Pro este „echipat” cu un ecran de tip AMOLED de 1,39 inch. Memoria de RAM a acestui ceas este de 32 GB, iar capacitatea de stocare este de 4 GB. Sistemul de operare cu care vine este compatibil atat pentru iOS, cat si pentru Android. Incarcarea se poate face wireless, fiind un dispozitiv compatibil pentru functia de incarcare inversa a telefonului mobil. Autonomia bateriei este de pana la 2 saptamani, iar incarcarea se face foarte rapid prin prisma bateriei de mare capacitate.

Exista o multime de functii care pot fi accesate de pe modelul Watch GT2 Pro de la Huawei. In primul rand pot fi preluate apelurile de pe telefon direct de pe smartwatch, dar in acelasi timp poti declansa butonul pentru fotografii de pe telefonul mobil. Cele peste 100 de module sportive si numeroasele date cu privire la starea sanatatii se regasesc de asemenea printre specificatiile acestui ceas inteligent de la Huawei. Exista inclusiv cursuri pentru alergat pe care le poti accesa de pe ceasul de la mana.

Avantajele modelului Watch GT2 Pro de la Huawei

Atunci cand vorbim despre avantajele pe care acest smartwatch le ofera trebuie sa amintim in primul rand echilibrul foarte bun dintre tehnologie si arta. Acest lucru se datoreaza design-ului foarte elegant pe baza materialelor din care este confectionat ceasul, dar si prin prisma numeroaselor inovatii tehnologice implementate.

Un al doilea avantaj este faptul ca acest ceas este foarte confortabil chiar si la purtari indelungate sau pentru diferite activitati fizice. Indiferent daca vorbim despre cadranul ceasului sau despre curea Watch GT2 Pro, confortul este garantat. Numeroasele functii pe care le poti accesa de pe smartwatch, dar si capacitatea de stocare sau autonomia bateriei se adauga la avantajele care te-ar putea convinge sa optezi pentru modelul Watch GT2 Pro de la Huawei.

Posibilitatea de a personaliza ceasul de la mana atat prin prisma setarilor pe care le poti alege din diferite aplicatii, cat si prin prisma culorii pentru cureaua ceasului, reprezinta un alt atuu care merita a fi amintit. Daca iti doresti sa achizitionezi modelul de smartwatch Huawei GT2 Pro sau o curea Watch GT2 Pro pentru a-ti putea asorta ceasul de la mana stilului vestimentar, atunci trebuie sa stii ca poti gasi cele mai bune preturi in magazinul oficial online.

Personalizeaza ceasurile smart de la Huawei cu modelul de curea EasyFit

Previous article

Cum alegem cel mai bun mouse pentru laptop sau PC?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tech