Lifestyle

Genți online frumoase, la prețuri prietenoase!

0

Au acum o gamă variată de genți de damă la Zafia cu niște prețuri uimitor de mici, așa că nu pierde ocazia și comandă și tu măcar una sau două de aici!

Genți ancorate în modernitate, pentru femei ce vor să iasă din banalitate

O să găsești pe site-ul zafiot genți feminine extrem de rafinate, care se potrivesc perfect chiar și unei femei de afaceri care vrea să adauge unui aspect formal, oarecum scorțos, un pic de modernitate, de sare și piper.

Chiar dacă ești o adolescentă care iubește să se îmbrace în blugi, nu trebuie musai să te înregimentezi în șirul colegelor de generație care au trecut cu totul la rucsacurile de damă. 

Poți să  te diferențiezi de ele ușor, să ieși din anonimat, fie comandându-ți  un accesoriu care se transformă din rucsac în geantă și invers după dorință, fie alegându-ți o geantă tip poștaș foarte cool. Preferabil într-o culoare vibrantă, vizibilă, care să lase lumea mută de uimire.

Dacă ești o pasionată de cumpărături, o geantă spațioasă este foarte utilă. La fel și dacă obișnuiești să iei multe lucruri cu tine la lucru și ai nevoie de o dimensiune maxi. E mai ușor de manevrat de multe ori decât un rucsac și de strecurat cu ea prin raioanele aglomerate.

O geantă este cumva mai compactă decât un rucsac și are două avantaje incontestabile:

  • un sistem de închidere mai bun, pe bază de fermoar sau alte variante, care ține hoții la distanță;
  • nu mai este un adevărat supliciu ca să o porți pe vreme foarte călduroasă, deoarece curelușa și/sau mânerele din dotare nu te fac să transpiri așa cum ar face-o niște curele de rucsac de oraș.

Dacă nu ai nevoie să porți cu tine foarte multe lucruri, poți alege o geantă de dimensiuni mai micuțe de la Zafia care e menită să îți adauge un plus de feminitate. Este ideală pentru o femeie care adoră stilul romantic.

O asemenea geantă delicată te va face să ai multă eleganță și un aspect diafan și rafinat, lucruri pe care aceia ce te vor privi nu au cum să le ignore.

Preferințele în materie de modă se schimbă continuu și lucrul acesta este de la sine înțeles, deoarece fiecare dintre noi suntem unice, speciale. 

Nu există două femei la fel, așa încât, chiar și dacă vorbim de același stil, anumite diferențe tot vom putea sesiza de la o reprezentantă a Evei la alta.

Nimănui nu îi place să fie o copie a altei femei, de aceea când vorbim de un anumit stil personal ne referim la acele elemente ce fac diferența, atât în materie de haine propriu-zise, cât și de accesorii (pantofi, curele și genți).

Gențile de la Zafia tip poștaș, un must have în garderoba oricărei femei

La mare modă acum sunt gențile de mesagerie, stil poștaș, deoarece sunt extrem de funcționale, se potrivesc practic tuturor datorită curelei ce poate fi purtată după voie, pe umăr sau în diagonală.

Indiferent de dimensiunile pe care o are o astfel de geantă, ea transmite un sentiment de libertate și, atunci când este purtată în diagonală, chiar reprezintă un tip de geantă mai greu de furat de către hoți.

O geantă mică de mesagerie este ideală pentru o scurtă ieșire în oraș, o întâlnire cu un prieten, pentru a merge la  film.

Deși există și modele foarte elaborate de genți de damă poștaș, totuși pentru o utilizare casual, cu cât este mai simplu aspectul acesteia și compartimentarea, cu atât geanta este mai versatilă, mai ușor de luat în diverse împrejurări.

Gențile de mesagerie de dimensiuni medii sunt bune pentru a merge la școală sau la job,  pentru că oferă un confort deosebit la purtare.

Intră pe Zafia.ro și o să pot să îți alegi de acolo geanta ideală pentru tine, la un preț promoțional care te va surprinde prin accesibilitatea lui!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Compania telecom Grandstream intra oficial pe piata din Romania

Previous article

Top 20 Cele mai Frumoase Colinde de Crăciun

Next article

You may also like

More in Lifestyle