LifestyleViata

Filarmonica ”George Enescu” debutează din 2 aprilie cu stagiunea online. Programul concertelor

0

Filramonica ”George Enescu” București a anunțat, miercuri, pe site-ul oficial și pe Facebook, că, începând cu joi, 2 aprilie, va debuta stagiunea online.

În cadrul acestei stagiuni, vor fi puse la dispoziția publicului concertele din colecția ”Clasic e fantastic”, iar programul va debuta cu seria Cum să înțelegem muzica, stagiunea 2012-2013.

Cele mai citite articole

„Sperăm ca demersul nostru educativ, început în urmă cu 10 ani, să aibă un ecou pozitiv în întreaga țară. Concertele desfășurate în Sala Mare a Ateneului Român sunt, fiecare în parte, o vie și atrăgătoare lecție de muzică.

Arta sunetelor va fi deseori pusă în tandem cu teatrul, dansul, literatura…într-o succesiune de teme care nu și-a dorit decât să stârnească interesul și să satisfacă surpriza unor combinații spectaculoase. Un concert va rămâne la dispoziția publicului trei zile după care va fi schimbat cu cel care i-a urmat, c…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

7 sfaturi pentru o petrecere acasă de zile mari

Previous article

Dragoste în vremea coronavirusului în orașul-fantomă. Fotoreporterii Libertatea vă prezintă imagini din realitatea acestor zile în București

Next article

You may also like

More in Lifestyle