Viata

Fabuloasa poveste a românului care a lucrat acasă la regizorul Franco Zeffirelli. “Maestrul avea un suflet incredibil, avea grijă de mulți oameni. Și de câini”

0

Unele povești se lasă greu descoperite, dar sunt altele care pur și simplu ți se așază în fața ochilor, ca paginile unei cărți ori ca scenele unui film. Un film al lui Zeffireli. Căci altfel, ce legătură ar putea exista între un taximetrist din București și unul dintre cei mai iubiți regizori italieni din toate timpurile, dacă nu o poveste incredibilă, depănată într-o seară de ianuarie, într-o cursă Pipera-Crângași? 

Cele mai citite articole

Libertatea a întâlnit un român de 56 de ani care l-a cunoscut pe Franco Zeffirelli, unul dintre cei mai mari regizori italieni din istorie, care a murit în iunie 2019, la vârsta de 96 de ani Dan Pavel a ajuns la Roma în 1993 și a devenit apropiat de Zeffirelli după ce s-a împrietenit cu cei doi băieți înfiați ai maestrului, Pippo și Luciano, la un club sportiv la care era angajat în Roma Bărbatul a povestit cu ochii în lacrimi despre anii pe care i-a petrecut în compania italianului devenit celebru pentru…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Afacerile Atu Tech au crescut cu 37% in 2019

Previous article

Cum se manifesta tulburarea borderline in diferite segmente ale vietii?

Next article

You may also like

More in Viata