Travel

Esti student? Profita de oportunitatea de a petrece o vara in America!

0

Unii dintre cei mai frumosi ani ai vietii sunt cei ai studentiei. Lipsa grijilor, libertatea, inceputul maturizarii sunt doar cateva dintre argumentele pentru care aceasta perioada este cu adevarat frumoasa si ar trebui apreciata la adevarata ei valoare.

Insa tinerii nu pun accent doar pe distractie si nu uita de ceea ce este mai important: acum au oportunitatea de a se maturiza, de a pune bazele unei cariere, de a incepe sa isi castige independenta financiara.

Programele Work and Travel in America asigura tinerilor oportunitatea de a beneficia de un internship USA si de a trai visul american!

Ce avantaje aduce programul Work and Travel SUA

Programul de schimb cultural reglementat de Departamentul de Stat al SUA este oportunitatea ideala pentru studenti, masternzi sau doctoranzi la zi la cursurile unei facultati acreditate din tara, sa experimenteze cultura americana pe o perioada de trei luni si jumatate, perioada vacantei universitare. De asemenea, la terminarea programului, tinerii trebuie sa se intoarca in tara, unde isi vor continua studiile.

Tinerii vor avea acces la stilul american fara a prezenta situatia scolara, insa prezentand pasaportul si intentiile serioase de a lucra si de a-si continua cursurile in tara lor, dupa expirarea acestei perioade.

Cele mai citite articole

Taxa de inscriere nu este mare, iar avantajele sunt numeroase. Studentii isi vor obtine independenta financiara cel putin pentru cateva luni, se vor bucura sa vada locuri noi, pe care numai in filme le-au putut vedea, vor obtine cunostinte in domeniile in care activeaza si isi vor face prieteni noi.

Participarea la acest program este un mare plus ce poate fi adaugat pe CV in vederea obtinerii unei slujbe bune pe viitor.

Ce presupune un program de internship in SUA

Internship-ul este metoda prin care absolventii pot beneficia de schimb de experienta culturala si profesionala, oferindu-le ocazia de a lucra direct in companiile din America si de a porni cu dreptul pe o rampa de lansare in cariera, dupa ce termina facultatea sau masteratul.

Internship-ul le ofera tinerilor ocazia de a munci pentru cele mai cunoscute companii din Statele Unite ale Americii si de a fi platiti bine, cu salarii care pot ajunge pana la 15 dolari americani pe ora.

In plus, oportunitatile de avansare in cariera sunt numeroase, trainingul este disponibil pentru fiecare departament si domeniu ales, abilitatile de comunicare sunt imbunatatite, precum si nivelul conversational al limbii engleze. Pentru internship pot aplica absolventii de facultate din unul dintre domeniile: IT, turism, marketing, business, comert, finante, agronomie.

Cu siguranta, oricine isi doreste sa traiasca visul american, cu atat mai mult tinerii care nu numai ca urmaresc sa avanseze in cariera si sa se bucure de viata, sa viziteze locuri noi, sa isi faca multi prieteni si sa poata nota in CV un punct foarte important, de care poate depinde viitorul lor profesional, fie in tara, fie in afara granitelor tarii lor.

Cele mai citite articole

Camerele de supraveghere video – necesare atat pe plan personal, cat si profesional

Previous article

Rolul evaluarii valorii impozitare

Next article

You may also like

More in Travel