Viata

Elevi evacuați de urgență de la Școala 133 din București. 18 copii au ajuns la spital după ce au inhalat un gaz toxic. Cursurile au fost suspendate până luni

0

Stare de urgență la Școala nr. 133 din București. Elevii au fost evacuați de urgență din clase, după ce au simțit un disconfort respirator. 18 elevi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar inspectorii DSP București au decis suspendarea cursurilor în școală până luni dimineață.

UPDATE 20:40: Primăria Sectorului 4 confirmă că problemele de sănătate ale elevilor de la Şcoala nr. 133 au fost cauzate de combinaţia nefericită dintre Bionet A15 și Insektum.

Bionet A 15 este un produs dezinfectant pe bază de clor, produs de firma bucureşteană G&M 2000 SRL. INSEKTUM este un insecticid universal, având ca substanţe active cypermetrina şi piperonil butoxid.

Cele mai citite articole

UPDATE 19:50: Cursurile la Școala 133 au fost suspendate și elevii nu se vor mai întoarce în sălile de clasă până luni dimineață, a anunțat DSP București.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore …

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

”Moștenirea” familiei Grundbock. O femeie din București a murit cu 32 de lei în portofel și datorii la întreținere, înconjurată de obiecte de artă în valoare de 1,5 milioane de euro

Previous article

VIDEO | Inconștiență pe străzile din București. Un bărbat se plimba cu doi copii pe o trotinetă

Next article

You may also like

More in Viata