Viata

Ela, mama lui Nicholas David Ionel, copilul model devenit campion la Australian Open: ”Am fi putut rămâne oriunde în lume, dar lui îi place în România”

0

Senzația României la Australian Open n-a fost Simona Halep (28 de ani, 3 WTA), care s-a oprit în semifinalele probei de simplu, ci Nicholas David Ionel (17 ani, născut pe 12 octombrie 2002), câștigător la dublu în proba juniorilor alături de elvețianul Leandro Riedi.

Aflat pe locul 552 ATP, puștiul născut în București are un comportament atipic pentru un copil de vârsta lui: nu stă lipit de terenul mobil, aproape că refuză rețelele sociale, unde mai degrabă postează mama în locul lui, dar bate toată ziua mingea de tenis chiar și câte 10 ore.

Libertatea a intrat în intimitatea puștiului prin intermediul familiei sale. Ela Ionel, mama lui Nicholas, îi anunță pe români că noul star al tenisului românesc tocmai a decolat.

Cele mai citite articole

A început cu înotul!

Este un copil foarte energic, pe care nu-l puteam ține în casă de mic. Alerga, înota… De fapt, primul sport pe care l-a făcut a fost înotul. Nici nu e d…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Incendiu în București, în apropiere de sediul Poliției Capitalei

Previous article

Cod roșu de viscol pentru nouă județe. Capitala, sub cod portocaliu

Next article

You may also like

More in Viata