Viata

DOCUMENT | Polițiștii locali din sectorul 4, puși să păzească stațiile STB! Reprezentanții Primăriei: „Intră în atribuțiile lor”

0

Surse din Poliția Locală Sector 4 au dezvăluit pentru Libertatea că angajații vor avea o nouă atribuție: paza stațiilor modernizate ale STB împotriva eventualelor vandalizări.

Sursele au spus că, în primul rând, politiștii locali nu au atribuții de pază, iar specificațiile sunt clare: paza se face cu personal contractual.

Acestea mai spun că, în cazul în care angajații Poliției Locale nu vor semna că iau la cunoștință despre noua lor obligație de serviciu, vor primi sancțiune disciplinară.

Cele mai citite articole

Conform notei interne obținute de Libertatea, dacă stațiile vor fi vandalizate, polițiștii locali vor trași la răspundere. De asemenea, nota arată că, la întocmirea rapoartelor de activitate zilnică, va fi menționată integritatea stațiilor aflate în perimetrul de patrulare, iar în cazul constatării distrugerii, vor fi efectuate fotografii doveditoare.

Nota prin care polițiștii local…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Costul nevăzut al clanurilor! Doi interlopi s-au tăiat unul pe altul și Spitalul Sf. Pantelimon are de recuperat 140.000 de lei!

Previous article

„Don Juan” Năstase a spus adio Bucureștiului! Are buletin de Constanța și a luat decizia radicală de teama paparazzilor din Capitală

Next article

You may also like

More in Viata