Stiri Romania

Desi parea ca Viorel Stefan va fi noul sef al ASF, PSD a decis sa il sustina pe Leonardo Badea. E o problema umana, zice Dragnea

0

Membrii Comitetul Executiv National al PSD au votat, luni, la Parlament, pentru sustinerea lui Leonardo Badea in functia de presedinte ASF. Acesta ocupa si in prezent functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Deputatii si senatorii Comisiilor parlamentare pentru buget si economie ii vor audia, in sedinta comuna de marti, de la ora 10.00, pe candidatii la sefia ASF.

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat, miercurea trecuta, la Parlament, ca nu poate sa anticipeze daca va mai ramane sau nu in Guvern dupa remaniere, insa a precizat ca merge pe proiectul sefiei ASF la care si-a depus candidatura. Vicepremierul a mentionat ca a primit in unamitate, din partea organizatiei PSD din care face parte, un vot de sustinere pentru sefia ASF.

Vicepremierul Viorel Stefan si-a depus oficial candidatura, in Parlament, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) . Data limita pentru depunerea dosarelor de candidatura la…

Citeste mai mult pe MoneyPoint

China promite ca-si va reduce si mai mult taxele vamale

Previous article

Pentagonul refuza sa construiasca centre pentru imigranti, asa cum a cerut Trump

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *