Lifestyle

De ce este important să te îmbraci frumos chiar dacă lucrezi de acasă: 3 motive

0

Lucrul de acasă este tot mai popular în zilele noastre și îți aduce numeroase beneficii, cât timp cât domeniul în care activezi îți permite acest lucru. Dacă faci parte dintre cei care se bucură de munca realizată din confortul casei, află că-ți poți face treaba mai bine decât la birou, chiar de pe canapea.

Beneficiile unui job de acasă pot fi numeroase – ai mai multă liniște, îți faci propriul program, nu pierzi vremea în trafic și câștigi mai mult timp pentru tine. În afară de aceste avantaje, te poți îmbrăca cum vrei! Acest lucru presupune renunțarea la costumele pretențioase și optarea pentru articole comode.

Totuși, comod nu înseamnă larg. Uită de pijamale sau de treninguri cu două numere mai mari și alege haine frumoase, chiar dacă nu ești văzut de nimeni pe timpul zilei. Îți prezentăm care sunt principalele motive pentru care este important să te îmbraci frumos când lucrezi de acasă, din următorul articol!

Hainele îți influențează starea

Deși lucrezi de acasă, nu este nevoie să apelezi la hainele cele mai largi, și să te bucuri că nu ești văzut de colegi sau de șefi. Articolele pe care le porți au rolul de a-ți modifica atât energia, cât și starea, postura și concentrarea. Dacă rămâi în pijama și papuci, vei fi îndemnat să dormi cât mai mult sau să amâni proiectele pe care le ai de făcut.

Pentru că hainele îți influențează starea, alege din dressing articolele vestimentare care îți plac și pe care le-ai purta în mod obișnuit în oraș. Optează pentru un top cu mesaj inspirațional, pe care să-l asortezi cu o pereche comodă de jeanși și o pereche de adidași Guess. Nu-i așa că te simți mai pregătit pentru o nouă zi de muncă?

Outfitul de muncă te ajută să te concentrezi mai bine

Cele mai citite articole

Studiile au demonstrat că procesul de alegere a hainelor ne pregătește fizic, mental și sufletește pentru o nouă zi de muncă. Astfel, pentru a avea o zi productivă la job, îmbracă hainele potrivite! Poți avea o videoconferință la prânz și ai nevoie de un outfit cu alură business, mai ales în partea de sus a corpului. Renunță la hainele largi, pentru că te vei concentra mai bine la sarcinile zilnice.

Ai mai multă libertate de alegere a pieselor

Munca de acasă presupune mai multă libertate și mai mult timp pentru tine. Dacă la birou nu poți merge cu o rochie cu un decolteu generos sau cu cei mai rupți jeanși din garderobă, acasă poți să te îmbraci cum vrei, cât timp cât te simți bine și-ți plac piesele pe care le-ai ales.

Totodată, poartă cele mai cool bijuterii, aplică machiajul pe care ți-l dorești și alege-ți coafura preferată! Când lucrezi de la domiciliu, ai o libertate mult mai mare de selectare a pieselor vestimentare, fără teama că vei fi judecat.

Desigur, nu trebuie să te îmbraci în sacou că să poți lucra de pe canapea dar nici pijamalele nu sunt opțiuni rezonabile. Îmbracă-te așa cum simți în ziua respectivă! Dacă alegi piesele vestimentare potrivite, te vei simți minunat întreaga zi și vei avea mai mult spor.

Aruncă o privire prin dressing și fă o trecere în revistă a tuturor hainelor pe care le ai. Vei observa că sunt numeroase piese vestimentare pe care le poți îmbrăca atunci când lucrezi de acasă. Cu această ocazie, îți faci timp să reorganizezi și garderoba!

 

Cele mai citite articole

Auditul de mediu in business. Cat este de important?

Previous article

Necesitatea unui curs SSM de către angajaţii care au atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii muncii

Next article

You may also like

More in Lifestyle