Viata

Cum vor fi izolați primii români aduși de pe Diamond Princess. Raed Arafat: „Folosim echipamente achiziționate la vremea când era Ebola”

0

Persoanele de pe Diamond Princess care vor ajunge în țară vor fi transportate în condițiile speciale, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în emisiunea ”Adriana Nedelea LA FIX”.

UPDATE 16:50 | Ministerul Afacerilor Externe a informat că cetățenii români vor ateriza la București în cursul dimineții zilei de sâmbătă, 22 februarie.

Cele mai citite articole

”Folosim echipamentele achiziționate de IGSU la vremea când era Ebola. Acestea sunt în stocul IGSU și sunt foarte utile acum. Toată lumea care îi însoțește pe cei care se reîntorc de pe vaporul Diamond Princess este echipată special”, a spus Arafat.

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess vor ajunge în țară, vineri noapte, după ce vor face o escală la Berlin. De acolo vor fi preluați de SMURD și duși la centrul de carantină și…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Simple sau elegante – cămăși pentru bărbați

Previous article

Ce conțin deșeurile sosite în Portul Constanța Sud Agigea. Procurorul de caz: „România va fi invadată de gunoaie”

Next article

You may also like

More in Viata