Diverse

Cum sa prezinti altfel, acele evenimente corporate?

0
evenimente corporate

Evenimentele corporate nu trebuie sa fie toate la fel de plictisitoare asa cum auziti in stanga si in dreapta. Facand cateva modificari in ordinea de zi a evenimentului este posibil ca aceste tipuri de evenimente corporate sa ajunga sa fie unele chiar dorite de multe persoane implicate in viata companiei. Iata cateva dintre strategiile la care puteti apela in acest sens:

Gasiti cei mai buni vorbitori pentru eveniment: participantii la conferinte sunt dispusi sa calatoreasca distante indelungate pentru a descoperi o gama potrivita de vorbitori. Dar gasirea si securizarea vorbitorilor de conferinte nu este intotdeauna usoara. Asigurati-va ca urmati indicatiile potrivite pentru a-i gasi pe cei mai buni speakeri pentru astfel de evenimente.

Lasati participantii sa-si aleaga propriul swag: Oamenii adora lucrurile gratuite, dar numai daca este ceva ce isi doresc de fapt. O cabina personalizabila pentru swag este o modalitate sigura de a le trimite acasa cu amintiri pe care le vor pastra si pe hartie. De exemplu, un artist caricaturist care surprinde asemanarea dintre participanti este mai probabil sa-i ajute sa-si aminteasca experienta decat un spinner fidget de marca.

Oferiti statii interactive de mancare si bauturi: Exista multe modalitati de a le oferi mancare participantilor si de a le comunica in acelasi timp esentialul, iar un cocktail bar personalizabil cu sampanie sau chiar un intreg stand cu gogosi poate fi o surpriza incantatoare pentru participanti.

Schimbati dispunerea camerei: salile de pregatire sunt intotdeauna dispuse in acelasi mod – randuri de mese si scaune. Provocati conventionalul si surprindeti-i pe participanti, oferind, poate, baghete in loc de scaune, mese de podium in picioare sau mese cu doar cateva scaune pentru a incuraja crearea unor grupuri mici.

Adaugati oportunitati de retea: indiferent daca un eveniment de formare este extern sau intern, oferiti oamenilor timp pentru a se conecta intre ei. Acesta este locul in care o aplicatie pentru eveniment poate intra in joc, ajutand la formularea de sugestii de retea pentru participanti.

Transformati membrii din public in participanti la eveniment: incurajati participarea totala, chiar si din partea participantilor timizi. Pentru cei carora nu le place sa vorbeasca intr-un grup, luati in considerare utilizarea aplicatiilor de sondare in timp real pentru a incuraja adresarea de intrebari de pe dispozitivele mobile.

Incorporati o activitate in timpul pauzei: in loc de pauzele obisnuite de cafea, luati in considerare sa adaugati ceva experiential in acel moment. Sedintele de chat informale din incinta locului, de exemplu, pot energiza participantii si ii pot ajuta sa obtina pauzele de la invatarea de care au nevoie sa se concentreze cand vor reveni.

Mizati pe tehnologie: in loc de o prezentare PowerPoint, luati in considerare modul in care puteti ajuta vorbitorii sa se conecteze mai bine cu publicul – fie ca este vorba de o aplicatie, de social media sau chiar de un chatbot pentru a ajuta oamenii sa descopere continut relevant.

Locatia Skybar va permite sa aduceti chiar si o cabina foto mobila, pentru diverse concursuri si competitii prietenoase si amuzante, pentru un spectacol de circ in care toata lumea are sansa de a se distra si de a interrelationa in acelasi timp facand schimb de idei de afaceri.

Inteligenta Artificiala a viitorului cu un expert Oracle: DA, va ajunge ca in Star Trek

Previous article

Costul nevăzut al clanurilor! Doi interlopi s-au tăiat unul pe altul și Spitalul Sf. Pantelimon are de recuperat 140.000 de lei!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Diverse