Lifestyle

Cum poti folosi sticla in designul locuintei tale?

0

Ne-am obisnuit cu o serie de elemente clasice atunci cand vine vorba despre amenajare si design interior, iar daca ne dorim sa iesim cumva din tipare si sa  gasim variante spectaculoase pentru casa noastra, pentru a o transforma intr-un spatiu cat mai atractiv sau chiar spectaculos, avem la indemana sticla securizata de interior.

Asta nu inseamna sa transformam casa intr-un soi de castel bizar „de cristal”, ci sa imbinam cu ingeniozitate elementele clasice, precum lemn, fier, piatra, alaturi de sticla. Iar avantajele acestui element sunt multe si nu pot fi ignorate. Dar, revenind la posibilitatile de intrebuintare a sticlei securizate, acestea sunt numeroase si tine de creativitatea fiecaruia si de preferintele pentru un anumit stil de a opta pentru unele dintre acestea in amenajarea locuintei.

Astfel, sticla securizata de interior, vezi http://xglas.eu/ se poate regasi in grinzi pentru luminatoare, pentru pardoseli, in peretii interiori, poate constitui materia prima pentru balustrade, pentru usi, pentru trepte.

De asemenea, sticla securizata poate constitui materialul principal pentru anumite piese de mobilier, precum mese, birouri etc. Si indiferent in care dintre elementele mentionate se va regasi acest tip de sticla speciala, realizata in baza unor tehnologii inovatoare, va contribui decisiv la crearea unui design special, spectaculos al locuintei.

Vor aduce un plus semnificativ de luminozitate, vor crea senzatia de spatiu mai amplu, de naturalete si o atmosfera calda, primitoare si plina de viata in intreaga casa.

Chiar daca prima senzatie care ne incearca atunci cand vine vorba despre astfel de piese realizate din sticla este cea de fragilitate, dar si de un soi de teama ca oricand, cu mare usurinta, acestea se vor sparge si chiar ne-ar putea rani, aceste aprecieri nu sunt deloc justificate. Pentru ca, de fapt, vorbim despre un material extrem de rezistent, fabricat in asa maniera incat sa faca fata cu brio unor socuri foarte puternice. Si chiar daca acest lucru ar putea sa se intample, posibil ca urmare a unei montari incorecte, nici in aceasta situatie destul de rar intalnita, nu va fi un pericol pentru cei din jur.

Deoarece nu se vor imprastia cioburi in jur, ca in cazul sticlei obisnuite, care poate rani usor, ci se va produce o fragmentare total inofensiva.

De asemenea, intretinerea pieselor din sticla securizata de interior este una simpla si usoara, nu necesita operatiuni speciale. Este suficienta spalarea acestora cu apa si detergent obisnuit, dar cu evitarea solutiilor de curatat abrazive.

Principalele motive pentru a investi in pantofi din piele

Previous article

(P) Centric BPM sau cum eficientizam procesele de business

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Lifestyle