Afaceri

Cum pot sa infiintez o firma online

0

În doar 3-5 zile lucrătoare, puteți înființa un SRL, PFA, IF sau II folosind o platforma online. Totul se face în întregime online. Tot ce trebuie să faceți acum este să acordați 5 minute din timpul dumneavoastră și afacerea dumneavoastră va fi înființată efectiv.

Care este procesul de infiintare firma?

Dacă v-ați decis să vă înființați propria afacere, trebuie să știți că nu este nici pe departe atât de dificil pe cât pare atunci când obțineți ajutor juridic și urmați procedurile adecvate pentru înființarea unei firme. Trecem în revistă acțiunile care trebuie îndeplinite și considerentele care trebuie avute în vedere pentru a înființa o firmă cu ușurință, fără dificultăți, în următorul articol.

Alegerea codurilor CAEN

Aceasta implică faptul că ați decis asupra activității principale a unei societăți, care va fi desfășurată în conformitate cu un cod CAEN. Este permisă alegerea unei singure activități primare, precum și a unui număr de activități secundare.

SRL sau PFA?

Legea 31/1990 stabilește mai multe forme juridice în România, în funcție de nevoile dumneavoastră. În continuare sunt prezentate câteva dintre numeroasele modalități de a înființa o afacere în România:

  • SRL (Societate cu răspundere limitată) este cea mai răspândită formă juridică a activităților comerciale din România. Membrii asociați nu sunt comercianți; mai degrabă, ei răspund pentru obligațiile lor doar în măsura contribuțiilor lor. O societate cu răspundere limitată trebuie să aibă un capital minim de 1 leu, care se poate imparti în părți sociale egale. Poate exista cel puțin un asociat, atâta timp cât persoana în cauză nu este implicată și în altă societate comercială.
  • Societate pe acțiuni (constituire): Aceasta este cea mai recent trend in materie de formă juridică din țara noastră și este utilizată și în multe țări din întreaga lume. În această organizație, sunt necesari cel puțin doi acționari, precum și un capital format din acțiuni emise de firmă. Valoarea minimă a acestor acțiuni este de 0,1 lei.

Rezervarea denumirii firmei

În cazul în care ați ales numele companiei și doriți să îl rezervați la ONRC, trebuie să furnizați trei alternative, deoarece rezervările se fac la nivel național, iar disponibilitatea numelui poate fi retrasă din cauza similitudinilor.

Gazduirea sediului social al firmei

Sediul social este un acord între proprietarul spațiului și afacerea în cauză, care stabilește un contract de închiriere sau de comodat. De asemenea, este posibil să se utilizeze, printre altele, un contract de vânzare-cumpărare, o asociere în participațiune sau un contract de închiriere a unei proprietăți. Nu trebuie neglijat acordul asociației de proprietari, care poate fi obținut prin intermediul unui tabel de semnături de la proprietarii vecini. Dacă vă stabiliți sediul social în interiorul casei cuiva, nu trebuie să obțineți undă verde de la vecini.

Acte necesare infiintare firma SRL PFA

La înființarea unei întreprinderi trebuie să creați un act constitutiv, ceea ce necesită asistența unor experți în domeniu cum ar fi https://your-consult.com. Sunt enumerate obiectivele principale și secundare ale documentului. Asociații și administratorul vor confirma în nume propriu că nu au antecedente penale, dar și că îndeplinesc toate criteriile legale necesare pentru a ocupa această funcție.

Înființarea unei companii online necesită depunerea capitalului social. Acesta poate fi depus la orice bancă din România. Pentru a se înființa un SRL trebuie să aibă un capital social minim de 1 RON.

Specimenul de semnatura pentru infiintare firma online

Totul se poate realiza online, fara deplasari, folosind semnatura electronica. Înregistrarea și legalizarea semnăturii se pot face într-un mod simplu, fără a fi nevoie să vă deplasați.

Refinanțare, restructurare sau renegociere pentru a alege în caz de incapacitate de rambursare a împrumutului

Previous article

Ce sunt casele de amanet si cum functioneaza ele?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Afaceri