Stiri

Cum integrezi culoarea anului 2023 in amenajarile interioare

0

Potrivit Pantone, culoarea anului 2023 este Viva Magenta, o culoare care este deja in voga in lumea modei si a frumusetii si care si-a facut loc rapid si in trendurile de amenajari interioare. Aceasta nuanta vibranta de rosu este indrazneata si are capacitatea de a adauga spatiilor un ton optimist.

Se spune ca Viva Magenta reprezinta un echilibru intre viata fizica si cea digitala, reflectand atractia oamenilor pentru culorile naturale si preocuparea pentru sustenabilitate si protectia mediului inconjurator, care va fi mai pregnanta in noul an.

Idei de amenajari interioare cu elemente Viva Magenta  

Chiar daca este o culoare stridenta si cu propria sa personalitate, asta nu inseamna  ca Viva Magenta nu poate fi integrata si in amenajarile interioare clasice sau chiar cuminti. Iata cateva idei pentru a da valoare unui spatiu cu aceasta nuanta plina de viata!

 

  • Un perete sau o canapea Viva Magenta

 

Pentru cei care nu se dau in laturi de la a experimenta, a fi originali si a se exprima fara retineri, un perete si o canapea Viva Magenta sunt un mod excelent de face din spatiul locativ un loc in care se armonizeaza luxul si progresul cu naturalul.

 

  • Covoare si obiecte de iluminat in aceasta nuanta

Cele mai citite articole

 

Pentru cei pentru care un perete in aceasta culoare poate fi destul de mult, o buna optiune este adaugarea unor accente, cum ar fi covoarele sau obiectele de iluminat. 

Zona de dining va capata un farmec aparte, o caldura si o eleganta deosebita, daca sub masa este pozitionat un covor Viva Magenta, iar deasupra acesteia atarna doua sau trei becuri cu abajururi intr-o nuanta similara, calda si luminoasa. 

 

  • Rame, perne si flori

 

Pentru ca nuanta este una puternica, unele persoane prefera sa o includa in obiecte de decor de dimensiuni mici, cum sunt florile, pernele sau ramele de tablouri. Nici aceasta alegere nu este una gresita, ci, din contra, poate fi chiar una de bun gust. Trebuie insa aleasa o culoare de fundal (pereti, usi, mobilier) care sa se potriveasca foarte bine, cum sunt culorile mai inchise: gri, verde sau albastru. De asemenea, Viva Magenta mai poate fi combinata cu tonuri neutre: gri nisip, kaki pal, lila etc.

In concluzie, culoarea anului 2023 poate fi inclusa intr-o multitudine de feluri in amenajarile interioare, de la pereti, usi, dulapuri, la elemente de dimensiuni mici (perne, flori, obiecte de iluminat, rame). 

Aceasta nuanta puternica si luminoasa se potriveste de minune cu nuante inchise sau cu unele neutre. Pentru mai multe idei de amanejare a spatiilor interioare, cea mai indicata este o firma design interior, ai carei specialisti, dupa ani buni de pregatire si experienta, stiu sa transpuna stiluri si sa faca din fiecare spatiu o extensie a celui care il locuieste.

Cele mai citite articole

Recenzii Double Case și informații despre curs

Previous article

Cum functioneaza microfonul spion?

Next article

You may also like

More in Stiri