Stiri

Cum arată o baie cu adevărat modernă?

0

Pentru mulți oameni, baia reprezintă oaza personală de relaxare și de reîncărcare a bateriilor la finalul unei zile obositoare, în care au fost storși de energie. Micul sanctuar din locuința noastră trebuie să dispună de acele elemente care să îi confere posibilitatea de a ne oferi maximul de confort. În acest sens, iată care sunt acele elemente care pot transforma orice baie normală într-o baie modernă, de lux și care să fie demnă de titulatura de spațiu de relaxare personal.

Încălzire în pardoseală

Este de dorit ca în momentul în care ieși din cadă sau de la cabina de duș să nu existe diferențe de temperatură semnificative. Desigur, un covoraș de baie poate reprezenta o soluție simplă, ieftină și la îndemână oricui, însă, încălzirea în pardoseală este un element care ne indică în mod clar că avem de-a face cu o baie modernă.

Calitatea obiectelor din camera de baie

O baie înglobează anumite obiecte fără de care nu poate există conceptul de camera de spălat și satisfacerea necesităților – cadă/cabină de duș, vas de toaletă, lavoar, etc. Numai că, atunci când vorbim despre o încăpere de baie modernă, modul în care sunt aranjate acestea și calitatea acestor obiecte ne indică cât de modernă este baia noastră.

De exemplu, o cadă cu hidromasaj, un blat suspendat cu două lavoare, un vas de toaletă suspendat, corpuri de iluminat suspendate, ghivece cu flori naturale și aranjamente Feng-Shui sunt elemente care se regăsesc în băile moderne.

Modul de amenajare interioară

O baie dezorganizată va induce întotdeauna ideea de disconfort în momentul în care îi trecem pragul. Așadar, camera de baie trebuie să fie aranjată într-un mod care să valorifice fiecare element în parte și să creeze o perspectivă vizuală generală spectaculoasă.

Corpurile de iluminat din baie

Cele mai multe băi sunt dotate cu minimul de corpuri de iluminat, de genul o aplică deasupra oglinzii sau cu o plafonieră. Băile moderne se bazează din ce în ce mai mult pe modul în care este reflectată lumina, pe LED-uri și scafe cu instalații ascunse de lumină care creează niște efecte vizuale uimitoare.

Suporți cu încălzire pentru prosoape

Dacă tot dispui de încălzire prin pardoseală, de ce să nu îți încălzești și prosoapele? Sau, de ce să nu folosești același sistem de încălzire și pentru încălzirea colacului de la vasul de toaletă? Pentru că asta înseamnă o baie modernă – să îți ofere variante multiple de confort, chiar și atunci când este vorba despre cele mai banale obiecte din baia ta.

Sursă: keramo-bg.com

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Care sunt avantajele hainelor de blana?

Previous article

4 detalii importante atunci când alegeți o companie de credit

Next article

You may also like

More in Stiri