Diverse

Cum alegi parfumul în funcție de ocazie: 5 reguli

0

Parfumul este un companion de nădejde indiferent de evenimentul la care participi, de anotimp sau de gusturile tale. O ocazie specială înseamnă un parfum de calitate, un outfit impresionant, un zâmbet sincer și o atitudine de neclintit!

Dacă vrei să alegi parfumuri deosebite pentru femei, de calitate și ideale în funcție de ocaziile speciale la care vei participa, atunci ia în considerare următoarele 5 reguli și cu siguranță vei întoarce toate privirile!

Alege esența de parfum pentru evenimentele formale

Fie că ești mireasă, domnișoară de onoare sau invitată la o nuntă, este important să alegi un parfum pe măsură. Mireasma pentru astfel de ocazii joacă un rol important deoarece toți musafirii vor aprecia o esență de bun gust, dar îți va oferi, de asemenea, un plus de confort și încredere în tine.

Parfumul ideal pentru nuntă trebuie să fie plăcut, intens și persistent; de aceea se recomandă esența de parfum cu concentrație mare sau apa de parfum. Alege notele din familia lemnului, fructate, vanilia, plantele verzi sau chihlimbarul. Totodată, parfumurile pentru nuntă sunt potrivite și pentru: cununia civilă, botez, cine oficiale, evenimente speciale private, gale de premiere sau seri de cocktail.

Alege apa de toaletă pentru spațiile aglomerate

Evenimentele aglomerate, precum jobul de birou, ședințele dintr-o sală de conferință de la locul de muncă, opera, opereta, concertele în spații închise sau piesele de teatru necesită un parfum discret, cu arome plăcute și feminine, care să nu deranjeze ceilalți spectatori. Astfel, optează pentru o apă de toaletă cu arome fresh, de lemn de santal, de fructe de pădure sau de măr sau pentru note citrice.

Alege notele florale pentru petrecerile cu prietenii

Cele mai citite articole

Notele florale sunt ideale pentru orice sezon al anului, fie acesta rece sau cald, deoarece există foarte multe combinații de flori ce oferă parfumului miresme diverse: mai discrete sau mai puternice, mai exotice sau mai familiare. Pentru evenimentele de seară petrecute cu prietenii: la malul mării, într-un club, la o terasă sau în mall, optează pentru esențele florale sau aromatice iar cei din jurul tău vor aprecia un miros plăcut și un parfum de calitate!

Alege notele fresh pentru sport

Evenimentele sportive, concursurile de ciclism, sălile de fitness, joggingul alături de prieteni, drumețiile montane sau de pădure necesită un anumit tip de parfum care să țină la distanță mirosurile neplăcute, să îți ofere un sentiment de libertate și să persiste indiferent de dificultatea activităților. 

Un parfum cu note fresh va fi întocmai produsul de care ai nevoie pentru a te bucura de mișcare fără probleme. Esențele de parfum pentru persoanele active înseamnă: citrice, note de pădure fine, plante verzi, lăcrămioarele, moscul, frezia, piele sau piper.

Alegerea parfumurilor pentru cadou

Dacă pentru activitățile zilnice, locul de muncă, evenimentele speciale, mișcarea fizică și vacanțe ți-a fost ușor să alegi parfumul potrivit pentru tine, ei bine pentru cele oferite cadou va trebui să ai în vedere ocazia darului, anotimpul, personalitatea persoanei, cât și preferințele acesteia. 

Dacă îi place sportul, atunci poți opta pentru parfumurile citrice și fresh, dacă este o persoană misterioasă atunci o esență cu note de trandafiri, liliac și buchet de flori va fi întocmai cadoul potrivit. Este recomandat să ai în vedere și intensitatea parfumului: esență sau apă de parfum, îl va folosi zilnic sau este doar pentru evenimentele importante?

Alegerea parfumului ideal poate da uneori bătăi de cap, însă cu puțină răbdare vei găsi întotdeauna ceea ce cauți și, bineînțeles, ceea ce meriți! Răspunde la câteva întrebări simple înainte de a începe căutarea parfumului dorit: „Pentru ce ocazie îl voi folosi?”, „Ce concentrație de parfum îmi doresc să aibă?”, „Care este bugetul în care mă încadrez?” și „Ce note olfactive mi-ar plăcea să aibă parfumul?”, așa vei putea alege mai ușor și mai rapid produsul dorit.

Cele mai citite articole

Ce sunt casele de amanet si cum functioneaza ele?

Previous article

O șansă pentru tine: Promoția “Cele mai vândute produse direct de pe tejghea?”

Next article

You may also like

More in Diverse