Stiri

Cum alegi cea mai frumoasa lustra de interior?

0

Iluminarea este foarte importanta in orice incapere a locuintei. Cu cat aceasta este mai frumos iluminata, cu cat corpurile de iluminat sunt mai moderne, cu atat camera arata mai bine, iar locatarii se simt mai confortabil.

Corpurile de iluminat pot fi comparate cu bijuteriile dintr-o incapere, care pot imbunatati sau, dimpotriva, inrautati aspectul final. De aceea, alegerea lustrei de interior este foarte importanta!

Nu designul este totul, insa este un aspect foarte important in amenajarea locuintei. Oferta online de lustre de interior este foarte bogata si variata, astfel incat utilizatorii se vor bucura ca vor putea sa aleaga intre atatea modele cu un design impresionant.

Ce este lustra si care este importanta ei in fiecare camera?

Lustra are acelasi principiu de functionare ca un candelabru, numai ca are dimensiuni mai mici si poate fi instalata atat in living si in dormitor, cat si in bucatarie. Lustra trebuie asezata in functie de activitatile desfasurate, ceea ce se numeste iluminat punctual.

In living, lustra poate ilumina zona de dining sau de relaxare, in timp ce in dormitor, lustra poate fi montata in mijlocul incaperii, astfel incat lumina sa fie foarte bine dispersata. In zona patului, va fi nevoie de veioze sau de aplice, insa lustra este un element cheie al oricarei incaperi.

Cu alte cuvinte, in functie de activitatile membrilor familiei, in functie de zonele conturate pentru diferite functiuni, cumparatorii vor alege si pozitia si tipul corpului de iluminat.

Cele mai citite articole

Lustra isi gaseste, in general, intotdeauna loc in mijlocul tavanului, avand rolul de a furniza o cantitate suficienta de lumina, pentru a ajuta utilizatorii sa se descurce foarte bine chiar si in conditii de iluminare naturala foarte slaba.

Lustra – bijuteria care completeaza aspectul incaperii

Lustrele pot fi privite ca accesorii ale unei tinute vestimentare. Acestea sunt piese care se pot schimba relativ usor, dar care pot fi pastrate pentru o perioada lunga de timp, daca se incadreaza in stilul de amenajare al incaperii.

Este, deci, foarte important felul in care cade lumina pe decoratiuni si pe mobila si felul in care intensitatea acesteia directioneaza privirea catre cele mai importante zone ale incaperii, creand o atmosfera echilibrata si placuta.

Cumparatorii pot alege singuri lustra, fara a fi nevoie de sfaturile unui designer specializat in decoratiuni interioare. In luarea acestei decizii, foarte mult cantareste designul lustrei, dar si aspectul ei practic.

Costurile sunt un criteriu demn de luat in considerare, mai ales in societatea moderna actuala, in care bugetul familiei este impartit pentru mai multe cheltuieli prevazute sau neprevazute.

Lustra trebuie nu numai aleasa, ci si pozitionata in mod corespunzator. Chiar daca, la prima vedere, aceasta pare o simpla lumina de accent, menita sa ilumineze anumite zone sau obiecte de mobilier, de fapt este o lumina centrala, de care depind membrii familiei.

Sfatul specialistilor este acela de a alege o lustra care sa accepte mai multe becuri, pentru a putea regla intensitatea luminii, in functie de tipul becurilor folosite.

Din punctul de vedere al designului, gusturile difera de la o persoana la alta, iar alegerea lustrei depinde si de modul de amenajare al incaperii. In oferta magazinului online Eglo intra lustre vintage, moderne si clasice.

Cele mai citite articole

De ce nu mai poate fi ignorat SAM (Software Asset Management)

Previous article

Avantaje ale consumului de carne de pui

Next article

You may also like

More in Stiri