Viata

Cum a reușit Mirela Vaida să fie prietenă cu soacra ei: „Ne spunem ce ne deranjează, ca să nu acumulăm frustrări!”

0

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” reușește, de ani buni,  să aibă o relație armonioasă cu mama soțului. Dacă ani întregi cele două femei au fost la mare distanță una de alta – Mirela în București și Titza (n.r. soacra ei) în Cluj Napoca, iată că și de când locuiesc sub același acoperiș, cele două reușesc să se înțeleagă și să se accepte reciproc, ca o adevărată familie.

Mirela Vaida îi este recunoscătoare soacrei sale care a renunțat la viața ei din Cluj Napoca pentru a-I fi alături. Vedeta apreciază și mai mult gestul femeii mai ales în perioada asta de pandemie de Covid-19, când ea poate merge liniștită la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, știind că toți cei trei copii ai săi sunt pe mâini bune. Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit regulile după care funcționează relația dintre ele, dar și ce părere are mama ei despre această apropiere.

Cele mai citite articole

„Mama va r…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Primăvara de care avem nevoie, imagini pentru suflet. Pentru că nu puteți ajunge la Grădina Botanică în acestă perioadă, Libertatea v-o aduce acasă

Previous article

Comandă online băuturile alcoolice preferate

Next article

You may also like

More in Viata