Viata

Cod roșu de viscol pentru nouă județe. Capitala, sub cod portocaliu

0

ANM a emis o avertizare de cod roșu de viscol pentru nouă județe, care intră în vigoare la ora 18.00. Totodată, aproape jumătate de țară, inclusiv București, sunt vizate de un cod portocaliu.

Județele vizate de avertizarea cod roșu sunt Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea.

În același timp, jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei se află sub avertizare de cod portocaliu. Avertizarea emisă de ANM intră în vigoare de astăzi, de la orele 17:00 şi până mâine dimineaţă la 08.00. În aceste zone vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70 – 85 km/h. Temporar, va ninge viscolit, ceea ce va duce la scăderea vizibilității.

Potrivit ANM, începând din această seară, de la orele 18:00, şi până mâine, 6 februarie, orele 08:00, se va semnala viscol puternic, precum și rafale de …

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Ela, mama lui Nicholas David Ionel, copilul model devenit campion la Australian Open: ”Am fi putut rămâne oriunde în lume, dar lui îi place în România”

Previous article

UPDATE | Haos în București după codul portocaliu de ninsori. 20 de linii de tramvai, afectate de ninsoare

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Viata